Europarlamentarul PSD, Maria Grapini, dă din nou dovadî că nu știe limba română
Europarlamentarul PSD, Maria Grapini, dă din nou dovadî că nu știe limba română
Ultima Ora Justiție Politic Social

Maria Grapini sfidează poporul român: spune că europarlamentarul care a împiedicat-o să fure voturile lui Kovesi este plătită de Soros

Realizatorul Antena 3 Razvan Dumitrescu a sustinut, duminica, intr-o emisiune in care a avut-o invitata si pe Maria Grapini ca o buna parte dintre europarlamentarii din Comisia LIBE sunt „aliati de nadejde” ai lui George Soros.

Maria Grapini sfidează poporul român: europarlamentarul care a împiedicat-o să fure voturile lui Kovesi este plătită de Soros

Dumitrescu a prezentat o declaratie facuta in Parlamentul European de catre Nigel Farage, liderul UKIP, care acuza faptul ca 226 de europarlamentari sunt considerati „aliati de nadejde” ai Fundatiei pentru o Societate Deschisa. Dumitrescu a descoperit ca o parte dintre acestia sunt si in Comisia LIBE, astfel incat concluzia realizatorului Antena 3 nu s-a lasat asteptata: Kovesi a fost votata de oamenii lui Soros.

https://newsteam.ro/ultima-ora/maria-grapini-sfideaza-poporul-roman-europarlamentarul-care-a-impiedicat-o-sa-fure-voturile-lui-kovesi-este-platita-de-soros/03/03/2019/

„Pe lista aceasta sunt 226 de europarlamentari. Pe noi nu ne interesa neaparat lista intreaga, ci am vrut sa vedem daca in Comisia LIBE sunt astfel de parlamentari trecuti la captiolul ‘aliati de nadejde’ de catre Fundatia pentru o Societate Deschisa.

In Comisia LIBE, care in total are 120 de membri, cu tot cu supleanti, am identificat 52 de persoane de pe lista acestei lucrari facute de Fundatia pentru o Societate Deschisa”, a spus Razvan Dumitrescu.

Maria Grapini, prezenta in studio, a tinut sa constate ca si europarlamentarul care i-a dat peste mana cand a numarat gresit voturile pentru Kovesi, Judith Sargentini, a fost pe lista lui George Soros.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.