Exclusiv. Avem dovada! Băsescu este distrus 1
Ultima Ora Justiție Politic

Exclusiv. Avem dovada! Băsescu este distrus

Curtea de Apel București a admis vineri acțiunea Consiliului Naţional Pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) și a constatat calitatea de colaborator al Securităţii în privinţa fostului președinte Traian Băsescu. Băsescu neagă colaborarea. Vă prezentăm documentul conform căruai Traina Băsescu a fost colaborator al Contrainformațiilor Armatei și explicațiile pe cale le dă Băsescu despre acest document.

Exclusiv. Avem dovada! Băsescu este distrus 2

În 1973 Traian Băsescu a devenit colaborator al Serviciului de Contrainformații al Armatei. Documentul nu a fost contestat de fostul președinte al României, este real, dar a fost ”nuanțat”.

”Eram în anul II la Facultatea de Marină. În luna mai a acelui an am avut o ieșire cu școala în Mediterană. Pentru a ieși peste hotare, la vremea respectivă, trebuia să completăm un formular al Serviciului de Contrainformații și să trecem printr-un interogatoriu al ofițerului de contrainformații. Acesta ne-a întrebat fel de fel de stupizenii, despre felul în care se înțeleg părinții, ce prieteni am, cu ce se ocupă, ce muzică ascult, ce rude am în străinătate și altele de acest gen. Asta este tot. De aici până la poliție politică este cale lungă”, a spus Traian Băsescu despre acest document.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.