Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a avut duminica o reactie violenta la adresa unui jurnalist care l-a intrebat despre incidentul din Piata Sfatului, unde un membru PSD l-a atacat cu pumnii pe un protestatar. Stefanescu a zbierat la jurnalist si l-a acuzat ca face parte din „hastag Rezist”. Intrebat cum comenteaza faptul ca un sustinator al PSD a atacat un protestatar, Stefanescu a incercat sa dea vina pe protestatarii #Rezist. Jurnalistul l-a intrerupt si i-a spus ca are „dovada” ca agresorul era membru PSD. Stefanescu si-a iesit din minti si a inceput sa strige catre jurnalist ca „raspund cum vreau eu”. „Aveti dovada celor de la hastag Rezist care pangaresc ministere din Romania, casele unor oameni”, a raspuns Stefanescu. „Cazul asta nu are treaba cu #Rezist”, a rapuns jurnalistul. „Dvs. nu faceti dialog cu mine, asta e intrebare de jurnalist? Daca sunteti hastag Rezist va puneti aia cu #Rezist si cu asta gata! Raspund exact cum vreu eu, cum gandesc eu, cum vreau eu, nu cum vreti dvs. Situatia este foarte simpla, avem un grup de derbedei care este plimbat cu autocarul in toata tara, care ataca casele oamenilor, ale unor oameni importanti in stat. Si injura, arunca cu oua, cu mizerii. Rabdarea noastra a ajuns la maxim”, a spus Stefanescu, foarte agresiv., a mai spus secretarul general al PSD.
Senzațional: Codrin Ștefănescu o sfidează pe Viorica Dăncilă. O atacă la Congres
Ultima Ora Politic Social

Codrin Ștefanescu, isteric, la un pas să ia la bătăie un jurnalist: „Răspund cum vreau eu, nu faceți dialog cu mine. Răbdarea noastră a ajuns la maxim”

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a avut duminica o reactie violenta la adresa unui jurnalist care l-a intrebat despre incidentul din Piata Sfatului, unde un membru PSD l-a atacat cu pumnii pe un protestatar. Stefanescu a zbierat la jurnalist si l-a acuzat ca face parte din „hastag Rezist”.

Intrebat cum comenteaza faptul ca un sustinator al PSD a atacat un protestatar, Stefanescu a incercat sa dea vina pe protestatarii #Rezist. Jurnalistul l-a intrerupt si i-a spus ca are „dovada” ca agresorul era membru PSD. Stefanescu si-a iesit din minti si a inceput sa strige catre jurnalist ca „raspund cum vreau eu”, arată aktual24.ro.

„Aveti dovada celor de la hastag Rezist care pangaresc ministere din Romania, casele unor oameni”, a raspuns Stefanescu.

„Cazul asta nu are treaba cu #Rezist”, a rapuns jurnalistul.

„Dvs. nu faceti dialog cu mine, asta e intrebare de jurnalist? Daca sunteti hastag Rezist va puneti aia cu #Rezist si cu asta gata! Raspund exact cum vreu eu, cum gandesc eu, cum vreau eu, nu cum vreti dvs. Situatia este foarte simpla, avem un grup de derbedei care este plimbat cu autocarul in toata tara, care ataca casele oamenilor, ale unor oameni importanti in stat. Si injura, arunca cu oua, cu mizerii. Rabdarea noastra a ajuns la maxim”, a spus Stefanescu, foarte agresiv., a mai spus secretarul general al PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.