Cîțu îi face praf: ”Cu Dragnea ascuns, gașca lui ne spune că nu a vorbit niciodata de grațiere, amnistie și ca ordonanța 13 nu a existat niciodată” 1
Ultima Ora Justiție Politic Social

Cîțu îi face praf: ”Cu Dragnea ascuns, gașca lui ne spune că nu a vorbit niciodata de grațiere, amnistie și ca ordonanța 13 nu a existat niciodată”

Senatorul liberal Florin Cîțu a făcut o analiză caustică a ultimelor declarații pulice din partea PSD, pe care a postat-o pe Facebook.

”Placute suedeze la PSD!

PSD incearca sa-i pacaleasca din nou pe romani.

Asta dupa bataia istorica si rusinoasa pe care au luat-o in 26 mai si dupa ce dictatorul a fost ridicat si incarcerat.

Nu au invatat nimic.

Gasca lui Dragnea defileaza pe la toate posturile de televiziune si merge Bruxelles cu un mesaj schimbat. Ca printr-o minune hamsterii lui Dragnea acum spun la unison ca ei nu au fost niciodata de acord cu dictatura lui. Ii crede cineva?

Orlando ne spune ca ordonanta 114 nu este atat de buna si de dorita de mediul de afaceri pe cat ne spunea tot el acum cateva luni intr-o conferinta de presa alaturi de seful si mentorul sau, Valcov.

Viorica afirma sus si tare ca ea nu s-a certat niciodata cu Timmermans si nu a contestat in viata ei Uniunea Europeana. Viorica, cere si tu sa te conecteze la internet. O sa ai o surpriza.

Cu Dragnea ascuns, gasca lui ne spune ca nu a vorbit niciodata de gratiere, amnistie si ca ordonanta 13 nu a existat niciodata.

Toate acestea in timp ce in fruntea partidului stat a revenit Paul Stanescu ctitorul PNDL II ( aka spaga pentru hamsterii PSD).

PSD-stii nici usturoi nu au mancat si nici gura nu le miroase.

Eu sunt sigur ca nu pacalesc pe nimeni.

In acest razboi #NuLuamPrizonieri pentru ca romanii iarta dar nu uita!”, arată Florin Cîțu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.