Uluitor. Falsul chirurg italian contestă arestul. Ce argumente aduce avocatul său. ”Nu este periculos”
Ultima Ora Justiție Politic Sănătate Social

Șoc: Fosta șefă a Direcției de Sănătate Publică susține că semnătura de pe documentul ”chirurgului-fantomă” nu îi aparține

Gabriela Angheloiu, fostul director al Direcției de Sănătate Publică, a cărei semnătură apare pe documentul în baza căruia falsul medic Matteo Politi a primit parafă, susține că nu ea este cea care a semnat documentul, scrie g4media.ro.

Șoc: Fosta șefă a Direcției de Sănătate Publică, susține că semnătura de pe documentul ”chirurgului-fantomă” nu îi aparține

Gabriela Angheloiu a declarat la Antena 3 că în locul său a semnat acel document o funcționară pe nume Dana Deatcu, potrivit Antena 3.

Documentul este datat 23.03.2018.

„Am fost directorul DSP. Funcția mea era de director general. În perioada 22-23, eu am avut o dispoziție, nefiind în instituție. În perioada 22-23, la conducere se afla directorul executiv adjunct la acea perioadă, deci nu este semnătura mea. Am primit o solicitare de la acest doctor în care susținea recunoașterea studiilor efectuate în afară, de la Ministerul Sănătății, sub semnătura mea, dumnealui a primit negație. Documentele nu erau complete, nu erau conforme. Nu am știut că a făcut așa ceva. Sunt foarte multe coduri de parafă care se eliberează anual. Nu pot să îmi imaginez ce s-a întâmplat și ce blocaj a putut să aibă această persoană. Vă pot da numele funcționarului, Dana Deatcu. Ea este funcționarul, care din milă… Eu sunt extrem de afectată, pentru că imaginea numelui meu este afectată. Nu pot să fiu tâtâtă într-o astfel de mizerie, fără să fi greșit”, a spus Gabriela Angheloiu, fost director DSP, pentru Antena 3.

Gabriela Angheloiu a fost angajată în mai multe rânduri la Ministerul Sănătății, inclusiv pe postul de consilier ministerial, a lucrat la ANSVSA, dar și la Farmavet, societate controlată de Sorin Stănescu, nașul lui Dragnea jr. Ea a lucrat în două rânduri și la Primăria Sectorului 4, potrivit CV-ului său.

Matteo Politi a fost adus miercuri seară la sediul Secției de  Poliției 4 București.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.