SENZAȚIONAL: PROTEST PUBLIC ÎMPOTRIVA LUI CODRIN ȘTEFĂNESCU - FIREA ÎI DĂ 4 MILIOANE DE EURO (BANI PUBLICI) ÎNTR-O AFACERE DUBIOASĂ 1
Ultima Ora Economic Justiție Politic Social

SENZAȚIONAL: PROTEST PUBLIC ÎMPOTRIVA LUI CODRIN ȘTEFĂNESCU – FIREA ÎI DĂ 4 MILIOANE DE EURO (BANI PUBLICI) ÎNTR-O AFACERE DUBIOASĂ

”Corupția Ucide” anunță protest în fața Primăriei București astăzi, între orele 13:00 -15:00. Miza ar fi plata unor despăgubiri pentru obținerea unor terenuri în București. 

SENZAȚIONAL: PROTEST PUBLIC ÎMPOTRIVA LUI CODRIN ȘTEFĂNESCU - FIREA ÎI DĂ 4 MILIOANE DE EURO (BANI PUBLICI) ÎNTR-O AFACEREA DUBIOASĂ

„Ne vedem azi, 25 Ianuarie, in pauza de masa, intre orele 13:00-15:00, la Primaria Municipiului Bucuresti, pentru a nu o lasa pe Gabriela Firea sa plateasca 4 milioane de euro din buzunarele noastre intr-o afacere dubioasa.

Nu există niciun indiciu că vreo institutie a statului a încercat să întoarcă terenul gigantic, de 107,9 hectare, în proprietatea publică, după ce retrocedarea lui a fost declarată ilegală, în 2011.

Ce dorim ? Primarul general trebuie sa actioneze in instanta si sa obtina gratuit terenul gigantic, de 107,9 hectare, nu sa fure milioane de euro ale Bucurestenilor pe un teren care a fost obtinut ilegal.

Statul se pregătește să plătească pentru un activ pe care l-ar putea avea gratis, în virtutea unei sentințe vechi de opt ani.

In timp ce se războiește, de fațadă, cu mirajul „Statului Paralel”, Codrin Ștefănescu se pregătește să încaseze 4 milioane de euro de la statul-stat.

Liderul PSD va vinde Primăriei Capitalei cu 156 euro/mp un teren pe care l-a cumpărat cu 6,7 euro/mp și care n-ar fi trebuit niciodată să ajungă în circuitul civil al tranzacțiilor imobiliare.

Cel mai mare preț identificat de RISE într-o tranzacție de pe piața liberă, făcută cu pământurile din această zonă în ultimii cincisprezece ani, este de 70 de euro/mp: deci, de două ori mai mic decât cel oferit de Primăria Capitalei!” este mesajul ‘Corupția Ucide’.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.