Liviu Dragnea votează într-o secție secretă, departe de ochii poporului
Ultima Ora Justiție Politic Social

Video. Dragnea și-a luat umilință în capitala lui Vlad Țepeș. Vezi cum a fost întâmpinat

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost din nou huiduit vineri la Târgoviște, unde a participat la reuniunea în care Rovana Plumb a fost aleasă în funcția de președintă a PSD Dâmbovița.

Anticipând protestele, obișnuite ori de câte ori Liviu Dragnea iese în public, social-democrații dâmbovițeni au încercat să acopere huiduielile, fluierăturile și vuvuzelele cu muzica dată la maxim în boxe.

Chiar Liviu Dragnea a pretins apoi că protestatarii erau, de fapt, ”de-ai lor”.

”Până la urmă n-am înțeles ce-a fost afară când am intrat. Cei cu vuvuzelele am înțeles până la urmă că erau ai noștri. Fraților, nici nu mai contează”, a spus el.

Impostorii care au luat PSD Dâmbovița în stăpânire au vrut să-l apere pe dl Dragnea de orice neplăcere. Știau că va fi așteptat cu „căldură” (ca peste tot pe unde pune piciorul) și au crezut că-i fac un bine dacă-l flanchează cu oameni din partid sau dau muzica din boxe la maxim.N-au putut să-l pitească suficient.P.S: în paranoia care l-a cuprins, Liviu Dragnea a zis că oamenii care-l huiduiau și-l acompaniau cu vuvuzele erau tot de-ai lui, de la PSD. Nu e glumă, așa a declarat pe scenă. E normal omul ăsta?

Publicată de Adrian Tutuianu pe Vineri, 15 martie 2019

”Impostorii care au luat PSD Dâmbovița în stăpânire au vrut să-l apere pe dl Dragnea de orice neplăcere. Știau că va fi așteptat cu „căldură” (ca peste tot pe unde pune piciorul) și au crezut că-i fac un bine dacă-l flanchează cu oameni din partid sau dau muzica din boxe la maxim. N-au putut să-l pitească suficient. P.S: în paranoia care l-a cuprins, Liviu Dragnea a zis că oamenii care-l huiduiau și-l acompaniau cu vuvuzele erau tot de-ai lui, de la PSD. Nu e glumă, așa a declarat pe scenă. E normal omul ăsta?”, a scris pe Facebook Adrian Țuțuianu, fostul președinte al PSD Dâmbovița, exclus din partid pentru că s-a alăturat grupului puciștilor anti-Dragnea.

Liderul PSD a fost huiduit și duminică la Călărași, înainte de a intra în sala unde a avut loc ședința filialei locale a partidului, mai mulți localnici strigând sloganuri anti-PSD și pro-Kovesi.

Dragnea fusese huiduit și sâmbătă, la Slobozia, dar și săptămâna trecută, la Reșița.

Liderul PSD este într-un turneu electoral prin țară cu ocazia alegerilor europarlamentare. El participă în fiecare week-end la adunări politice ale diferitelor filiale locale ale partidului.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.