Video. Dăncilă a fost luată la mișto de moți, la Țebea: ”Ni! Mi-e rușine mie că nu știe să citească și să scrie! 1
Dăncilă a ajuns la BEC să-și depună candidatura. Așteptată de protestatari. Video
Ultima Ora Politic

Video. Dăncilă a fost luată la mișto de moți, la Țebea: ”Ni! Mi-e rușine mie că nu știe să citească și să scrie!

Premierul Viorica Dăncilă a fost luată la mișto de moți, la Țebea. În timp ce încerca să facă o baie de mulțime la sărbătoarea moților, a fost apostrofată de un participant care se afla la nici doi metri distanță: ”Ni! Mi-e rușine mie că nu știe sa citească și să scrie! Poate pui degetul…”

Siegfried Mureșan, atacat de un europarlamentar PSD. ”Nu are pic de rușine”

Și europarlamentarul Siegfried Mureșan îi acuză pe premierul Dancila și pe miniștrii PSD că nu au dat dovadă de respect față de veteranii de război prezenți duminică la sărbătorile de la Țebea.

„Să va spun cum a instrumentalizat PSD-ul Serbările Naționale ‘Avram Iancu’ acum la Țebea: Totul a început frumos cu o slujba la care au participat mulți localnici. Ostașii au venit dis-de-dimineață, printre ei mai mulți veterani de război.

La finalul slujbei a apărut și Viorica Dancila cu alaiul de miniștri, unii interimari. Au dat la o parte tot ce le-a stat în cale. S-au înconjurat de fotografi și camere de filmat.

S-au plasat în față localnicilor ieșiți din biserica. Membrii PSD s-au plasat în picioare în față veteranilor de război, printre ei un domn de 102 ani.

La depunerea de coroane s-au depus coroane din partea ‘Grupului Parlamentar PSD’ înainte de a se depune coroane oficiale din partea instituțiilor statului. Așa ceva nu am văzut în niciun an la Țebea. Oamenii trebuie să știe”, a relatat Sigfried Mureșan pe Facebook.

 

 

Publicată de Dumitras Horia Claudiu pe Duminică, 8 septembrie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.