Video. Angajat al Primăriei Capitalei îl amenință și înjură pe Tudor Chirilă: ‘Te mănâncă pielea? Pleacă în p…. mă-tii de aici’
Ultima Ora Justiție Politic Social

Video. Angajat al Primăriei Capitalei îl amenință și înjură pe Tudor Chirilă: ‘Te mănâncă pielea? Pleacă în p…. mă-tii de aici’

Supărat că Tudor Chirilă a participat la mitinguri în Piața Victoriei și PSD-ul a pierdut alegerile, un angajat de la departamentul de parcări al Primăriei Capitalei l-a înjurat și amenințat pe cunoscutul activist, după ce acesta a intervenit în apărarea unei femei care la rândul ei fusese înjurată de același bărbat.

Artistul i-a scris un mesaj Gabrielei Firea pe pagina lui de Facebook „Ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n pula mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?”, a întrebat Chirilă.

Gabriela Firea ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n pula mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?PS. Ma aflu la politie (sectia 1) unde am facut plangere penala pentru amenintare si comportament abuziv.

Publicată de Tudor Chirilă pe Miercuri, 12 iunie 2019

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.