Revoltă majoră în ALDE. Călin Popescu Tăriceanu va fi spulberat. Pierde totul
E oficial. Tăriceanu a rămas fără partid. S-a desființat. L-au părăsit toți
Ultima Ora Politic Social

USR îl tăvălește pe Tăriceanu: ”Caline, ți se apropie funia de par, băiătule!”

Deputatul USR Cristian Ghinea are o replica acida la adresa lui Calin Popescu Tariceanu, dupa ce acesta a declarat ca membrii USR sunt „securisti” si „neterminati profesional”.

„Manechinul agitat Tariceanu iese astazi cu un nou atac la adresa USR, despre care spune ca am fi ‘urmasii securistilor’. Aceasta figura trista a politicii romanesti chiar este urmas de securist, un turnator securist care si-a infundat colegii in puscariile comuniste.

Tariceanu se lauda cu sute de mii de semnaturi pentru europarlamentare, dar nu am vazut pe nimeni de la ALDE strangand semnaturi in zecile de localitati in care am fost. In acelasi timp, Tariceanu pune pe lista de europarlamentare pe presedintele Autoritatii Electorale Permanente, adica un fraudator josnic rasplateste cu post europarlamentar pe cel care ar fi trebuit sa vegheze la sanatatea procesului electoral din Romania. Cam asta este Tariceanu.

Cerem statului roman sa verifice semnaturile prezentate de PSD si ALDE, nu am vazut in strada pe cineva sa fi strans aceste semnaturi. Sunt semnaturi fictive, abuzeaza cetatenii romani prin folosirea datelor personale. Daca am avea un stat functional, Tariceanu ar trebui sa fie la puscarie. Si pentru asta.

Acum cateva luni am spus ca ALDE Romania va fi expulzat din ALDE Europa si spumele pe care le face acum ca sampania acrita sunt provocate de faptul ca circula o scrisoare prin Bruxelles care arata ca liderii de acolo s-au saturat de minciunile lui Tariceanu. Acesta a mintit ca va opri atacurile la justitie, a mintit ca va promova parteneriatul civil. A pus capac cand cei de la ALDE Romania au votat contra lui Kovesi in Parlamentul European.

Caline, ti se apropie funia de par, baiatule!”, a scris Ghinea pe Facebook.

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Bacau, ca liderii USR sunt ”urmasii securistilor de pe vremea lui Ceausescu, reincarnati” si despre Dacian Ciolos ca vrea ”sa faca politica cu niste neterminati care nu au o carte de vizita profesionala”.

”In privinta USR am sa spun ceva – am vazut o postare a dlui Ciolos acum o zi-doua. Vorbea de onestitate, de responsabilitate, de nu stiu mai ce in ceea ce priveste oferta politica a dansilor… Dar de legaturile cu Securitatea nu ne spune nimic?! Pentru ca mie Uniunea Salvati Romania nu-mi spune decat un singur lucru – ca astia sunt urmasii securistilor de pe vremea lui Ceausescu, reincarnati. Sunt trasi din spate de diferite sfori de cei care au facut parte inainte de vechile structuri de securitate si evident ca nu pot sa am incredere si cred ca multi romani isi dau seama de acest lucru”, a declarat Calin Popescu Tariceanu, citat de Mediafax.

El a vorbit si despre ”traznaile politice pe care le debiteaza” cei din jurul lui Dacian Ciolos.

”Membrii mai vechi sau mai noi ai formatiunii, incepand cu dna Pruna, ministru al Justitiei, care spunea ca drepturile si libertatile ale romanilor sunt un moft, cu fatuca aia care a fost o perioada ministru al Finantelor, care spunea ca romanii trebuie sa munceasca pe doi lei, cu fatuca asta care mai de curand, acum o saptamana, vorbea despre proprietate, spunand ca nu avem nevoie de proprietate.

Vad ca astia nu scapa o saptamana sa nu vina cu cate-o prostie de asta imensa si lumea se mire. Dar eu va spun ceva – nu are lumea de ce sa se mire. Daca vrei sa faci politica cu niste neterminati care nu au o carte de vizita profesionala, care nu au pic de experienta politica, nu au sensibilitatea factorului de responsabilitate sociala, in momentul in care intri in politica o sa vedem in continuare acelasi gen de pozitionari si de declaratii, care-i descalifica”, a adaugat liderul ALDE.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.