CCR va încerca să îl scoată din pușcărie pe Dragnea, astăzi
Ultima Ora Politic Social

Uluitor! Profesorii care nu iubesc PSD vor fi dați afară din școli!

Formularele șantajului politic au fost distribuite în unitățile de învățământ, înainte de alegeri. Vă prezentăm un exemplar cu explicațiile celui care l-a făcut public.

Dragnea crapă de ciudă! Pe Iohannis nu îl huiduie nimeni, nicăieri

”PSD șantajează profesorii în campanie! Am primit din mai multe surse un set de formulare pe care directorii de școli din Neamț le-au primit de la ISJ ca să le împartă profesorilor. Într-unul dintre ele, oamenii sunt întrebați ce părere au despre PSD – după ce-și dau numele, prenumele și secția de vot.

Într-altul, trebuie să spună dacă sunt membri sau simpatizanți PSD. Și la ce secție de votare sunt arondați. Ca să fie identificați până la ultimul detaliu.

Care-i șpilul? Simplu: acum se decid normele profesorilor pentru anul școlar următor. Și toată lumea știe că se decid în funcție de ce declari în formular.

În niciun sondaj de pe planeta asta nu ești chemat să-ți dai datele personale când ți se cere părerea despre un partid. Mai puțin în școlile românești – în care, legal, nu se face politică. Doar PCR-ul lui Dej și Ceaușescu mai făcea verificări de partid în școli, doar PCR mai premia profesori în funcție de apartenența de partid.

PS: Aceleași formulare le-au primit și angajații unor centre de îngrijire a bătrânilor. Pentru că PSD țintește cele mai importante și cele mai precare categorii de angajați publici – cei de care depind copiii și părinții sau bunicii noștri. Și de aceea voi face o plângere penală celor care s-au dedat la astfel de gesturi de șantaj și politizare”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.