Tecucenii și-au scos la vânzare primarul PSD-ist. Cine îl cumpără primește bonus o tavă de micu cu mștar de Tecuci
Ultima Ora Economic Politic Social

Tecucenii și-au scos la vânzare primarul PSD-ist. Cine îl cumpără primește bonus o tavă de mici cu muștar de Tecuci

Primarul PSD din Tecuci, Cătălin Hurdubae, a fost scos la vânzare pe OLX de cetățenii orașului său, informează Adevărul. Nemulțumiți că edilul nu își face treaba, oamenii au postat un anunț pe site, alături de mesajul ”se vinde primar de Tecuci (…) cu preţul de 1 LEU”.

„Se vinde primar de Tecuci! C.C. Hurdubae, originar din jud Vaslui, măritat la Tecuci, ajuns Primar PSD-ist, se vinde cu preţul de 1 LEU sau chiar îl cedăm gratuit numai să scăpăm de el! Persoana care şi-l va adjudeca va fi premiată cu o tavă de mici şi muştar de Tecuci!”, se arată în anunțul publicat joi, 21 martie 2019, pe site-ul de vânzări, la categoria „Animale de companie”.

Ulterior, anunţul a fost scos de pe site, fiind înlocuit cu mesajul „Cel mai probabil produsul a fost vândut. Să ne bucurăm o clipă pentru vânzător”.

Nu este prima dată când primarul din Tecuci este ironizat pe internet. Potrivit jurnaliștilor de la Adevărul, edilul Cătălin Hurdubae ar fi comis, de-a lungul timpului, mai multe gafe administrative.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii