Șoc! Scandal imens cu fiul lui Dragnea la Turnu Măgurele! 1
Ultima Ora Politic Sport

Șoc! Scandal imens cu fiul lui Dragnea la Turnu Măgurele!

Așchia pare să nu sară departe de trunchi în familia lui Liviu Dragnea. Dacă până în urmă cu câteva luni, înainte de a fi închis la Jilava, fostul șef PSD era considerat, de o parte a românilor, un tip dictatorial, ei bine, se pare că fiul său se comportă exact la fel când vine vorba despre echipa lui de fotbal, Turiss Turnu Măgurele, formație ce activează în liga a doua de fotbal, scrie stirilekanald.ro.

Valentin Dragnea, care este patronul neoficial al echipei, a luat o decizie care ar fi provocat un scandal monstru și ar fi fost legată de concedierea antrenorului principal, Erik Lincar. Soarta tehnicianului a fost decisă după excluderea din lot a lui Cristi Bud. Jurnaliștii de la Kanal D au susținut că Valentin Dragnea jr.  nu a fost de acord cu această măsură și l-a forțat pe Lincar să-l reprimească la antrenamente pe atacant și i-a și impus antrenorului să îl bage în primul 11 la  următorul meci de campionat al lui Turiss cu FC Argeș.

Sursa citată susține că fiul lui Dragnea a fost implicat într-un scandal uriaș cu antrenorul Lincar, iar cel din urmă a fost nevoit să demisioneze, nu înainte de a da un „citat” din Răzvan Lucescu, așa cum a scris gsp.ro! ”Uneori, patronii au dreptul de a decide cum doresc. Dar, în acelaşi timp, când antrenorul realizează că echipa se schimbă şi filosofia lui nu mai e susţinută, e mai bine să plece. Pentru că, dacă nu o face, va apărea frustrarea de ambele părţi şi tot ceea ce s-a construit se va distruge”, a spus Erik Lincar, și imediat a fost și înlocuit cu Florin Bratu, cel care a acceptat oferta de la Turiss imediat. ”Nu puteam refuza, voiam să antrenez imediat”.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.