Ultima oră. Penitenciarele au un nou director. Tudorel Toader a făcut anunțul
Ultima Ora Economic Justiție Politic Social

Sindicatele spun că Tudorel Toader a mințit! El a susținut recursul compensatoriu și a dat 8 euro fiecărui deținut, din banii contribuabililor

Federația Sindicatelor din ANP susține că Fostul ministru al Justiției a premeditat distanțarea de efectele grațierii mascate. Precizările vin după ce Tudorel Toader a explicat, ieri, traseul recursului compensatoriu, pasând responsabilitatea pentru forma în care legea a fost adoptată Parlamentului.

„Tudorel Toader, fostul ministru al Justiției, nu numai că a susținut recursul compensatoriu, dar a și promovat insistent extinderea acestuia prin acordarea unei compensații bănești de 5 – 8 Euro pentru fiecare deținut, care în perioada 2012 – 2017 ar fi fost cazat in conditii improprii.

Doar faptul c-a premeditat aceasta actiune ii permite acum să-și enumere alibiurile pe Facebook în postări care, absolut corect dealtfel raportat la încercările disperate ale acestuia de a se distanța de un grav atentat la siguranța publică, fac trimitere la o serie de încercări de manipulare.

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, a ignorat toate avertismentele referitoare la efectele negative ale unui act de clementa mascata care se aplica tuturor categoriilor de detinuti. A refuzat orice modificare a legii care a redus cu 1/5 toate pedepsele cu inchisoarea si de care au beneficiat peste 16.000 de criminali, talhari. violatori si hoti”, transmite FSANP.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.