Ultima oră. Penitenciarele au un nou director. Tudorel Toader a făcut anunțul
Ultima Ora Economic Justiție Politic Social

Sindicatele spun că Tudorel Toader a mințit! El a susținut recursul compensatoriu și a dat 8 euro fiecărui deținut, din banii contribuabililor

Federația Sindicatelor din ANP susține că Fostul ministru al Justiției a premeditat distanțarea de efectele grațierii mascate. Precizările vin după ce Tudorel Toader a explicat, ieri, traseul recursului compensatoriu, pasând responsabilitatea pentru forma în care legea a fost adoptată Parlamentului.

„Tudorel Toader, fostul ministru al Justiției, nu numai că a susținut recursul compensatoriu, dar a și promovat insistent extinderea acestuia prin acordarea unei compensații bănești de 5 – 8 Euro pentru fiecare deținut, care în perioada 2012 – 2017 ar fi fost cazat in conditii improprii.

Doar faptul c-a premeditat aceasta actiune ii permite acum să-și enumere alibiurile pe Facebook în postări care, absolut corect dealtfel raportat la încercările disperate ale acestuia de a se distanța de un grav atentat la siguranța publică, fac trimitere la o serie de încercări de manipulare.

Tudorel Toader, fostul ministru al Justitiei, a ignorat toate avertismentele referitoare la efectele negative ale unui act de clementa mascata care se aplica tuturor categoriilor de detinuti. A refuzat orice modificare a legii care a redus cu 1/5 toate pedepsele cu inchisoarea si de care au beneficiat peste 16.000 de criminali, talhari. violatori si hoti”, transmite FSANP.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii