Scandal în PSD. Calaudiu Manda a început să mârâie la Dragnea. Îl provoacă la competiție în europarlamentare
Claudiu Manda își trădează colegii de partid. Îi cere lui Dăncilă să îi elimine
Ultima Ora Politic Social

Scandal în PSD. Claudiu Manda a început să mârâie la Dragnea. Îl provoacă la competiție în europarlamentare

Șeful PSD Dolj, senatorul Claudiu Manda, a anunțat, joi, pe Facebook, că organizația pe care o conduce își propune să devină cea mai puternică filială social-democrată la alegerile europarlamentare din 26 mai și că îl provoacă pe Dragnea la un concurs: ce județ ia mai multe voturi. Provocarea vine după ce, sâmbătă, Liviu Dragnea a spus că îi ia lui Manda conducerea Comisiei de control a activităţii SRI de la Senat. 

Scandal în PSD. Calaudiu Manda a început să mârâie la Dragnea. Îl provoacă la competiție în europarlamentare

Pesediștii olteni au dat astfel startul intern între „greii” partidului pentru campioana la europarlamentare.

Manda vrea să le ia fața celor mai puternice filiale din PSD coordonate de Niculae Bădălău (Giurgiu), Paul Stănescu (Olt), Marcel Ciolacu (Buzău), Rovana Plumb (Dâmbovița), Liviu Dragnea (Teleorman).

„Am semnat astăzi adresa către Partidul Social Democrat, prin care PSD Dolj depune 109.729 semnături de susținere a candidaților PSD pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Organizația PSD Dolj este pregătită și își propune să obțină la aceste alegeri peste 130.000 voturi, cel mai ridicat procent și cel mai mare număr de voturi dintre toate organizațiile județene ale partidului”, a scris Manda pe Facebook.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.