PSD pierde totul. Urmează demiterea lui președinților Parlamentului. Meleșcanu și Ciolacu sunt pe făraș
PSD pierde totul. Urmează demiterea lui președinților Parlamentului. Meleșcanu și Ciolacu sunt pe făraș
Ultima Ora Breaking News Exclusiv Politic

PSD pierde totul. Urmează demiterea președinților Parlamentului. Meleșcanu și Ciolacu sunt pe făraș

După demiterea premeirului Viorica Dăncilă, prin adoptarea moțiunii de cenzură depusă de PNL și care a fost votată de 238 de parlamentari, urmează ca opoziția să preia întreaga putere în România.

Concret, surse politice au declarat pentru NewsTeam.ro că în cel mai scurt timp va urma schimbarea din funcție a președinților celor două Camere ale Parlamentului, Teordor Meleșcanu-Senat și Ioan Marcel Ciolacu-Camera Deputaților.

”Este nevoie de legi pe care să le putem adopta, iar dacă cei doi nu vor fi schimbați nu se putea acest lucru,întrucât le vor bloca. Una dintre priorități este alegerea primarilor în două tururi de scrutin. Noi o vrem dar PSD nu că ar pierde o grămadă de primari. Imediat după ce noul Guvern va fi votat, vom declanșa procedura de demitere a lui Mleșcanu și Ciolacu”, au delrat surse parlamentare pentru NewsTeam.ro.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii