PSD nu permite PNL-ului să organizeze un miting în Alexandria ca să nu deranjeze ”iepuraşul de Paşte”
Ultima Ora Justiție Politic Social

PSD nu permite PNL-ului să organizeze un miting în Alexandria ca să nu deranjeze ”Iepuraşul de Paşte”

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că Primăria Alexandriei nu le permite liberalilor să organizeze un miting în centrul orașului.

Aflat într-o vizită în județul Ialomița, Orban a declarat sâmbătă că au fost refuzați „fără niciun motiv”, în condițiile în care cererea fusese depusă din timp.

„Lucrul cel mai grav care s-a petrecut este faptul că Primăria Alexandriei a refuzat să îi permită Partidului Naţional Liberal organizarea unei adunări publice de prezentare a candidaţilor Partidului Naţional Liberal în Alexandria, fără niciun fel de motiv. Noi am depus cerere din timp, au căutat să inventeze alte evenimente, astfel încât să pretexteze că nu pot să permită adunarea publică a PNL. Nu au reuşit să convingă alte entităţi şi până la urmă au inventat o poveste că fac nu ştiu ce chestii cu iepuraş, cu iepuraşul de Paşte”, a declarat Ludovic Orban.

În acest context, liderul PNL a arătat că formațiunea pe care o conduce a pregătit un proiect de lege care să elimine abuzurile de acest tip: „Eu nu cred că oricine în ţara asta poate să interzică adunările publice, de altfel noi avem şi un proiect de lege, prin care să diminuăm procedurile de organizare a adunărilor publice. Legea actuală ni se pare foarte restrictivă  şi poate să genereze foarte multe interziceri ale unei adunări publice, aşa cum am păţit noi”.

Acuzațiile lansate de liberali la adresa primarului social-democrat al ALexandriei vin la o zi după mitingul PSD de la Craiova.

„Pot să vă spun cu certitudine că au adus oamenii cu arcan, că i-au obligat pe primari să-i aducă pe cei de la ajutorul social, pe angajații primăriilor, pe angajații instituțiilor publice conduse de PSD-iști. I-au obligat pe angajații societăților regiilor și entităților din subordinea primăriei și a consiliului județean. Pur și simpu au fost aduși cu arcanul. Acolo, 80% dintre oamenii de acolo nu ar fi ajuns dacă nu erau forțați de șefii lor de la PSDȚ, a punctat Orban.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.