PSD crapă de ciudă: Nu își poate promova corupții în funcții europene. Cioloș îi distruge 1
Ultima Ora Politic

PSD crapă de ciudă: Nu își poate promova corupții în funcții europene. Cioloș îi distruge

Europarlamentarul Dacian Cioloș o pune la punct pe Viorica Dăncilă înintenția acesteia de a impune doi membri PSD în postul de comisar european. Cioloș atenționaeză că regulile nu sunt așa, PSd nu își poate impune oamenii, mai ales că asupra lor planează suspiciuni de corupție.

”Viorica Dăncilă nu înțelege, deși a stat nu știu câți ani în Parlamentul European, că funcția de comisar european nu trebuie să fie rodul unor trocuri între politicienii din România. Persoana trimisă acolo trebuie să fie competentă, să nu planeze asupra ei suspiciuni de corupție, să aibă o gândire proeuropeană, să fie de folos României și Uniunii Europene, nu doamnei Dăncilă pe persoană fizică.

Felul în care Dăncilă pune problema arată cât de departe este PSD de interesul național pe care se laudă că îl susține: dacă eu te-am votat pe tine, atunci votează și tu omul meu, indiferent de cât de competent sau de integru este, pentru simplul motiv că e omul meu. O abordare care arată, de fapt, cum își bate joc PSD de România”, scrie Dacian Cioloș, care este șef al grupului Renew Europe (Înnoim Europa), al treilea ca mărime din Parlamentul European, pe Facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii