PSD a fost prins cu documente false atribuite Securității. Va fi scandal imens 1
Ultima Ora Politic

PSD a fost prins cu documente false atribuite Securității. Va fi scandal imens

Radu Cristescu, numit miercuri secretar de stat în Ministerul Energiei de Viorica Dăncilă, a postat pe Facebook un document pe care l-a atribuit fostei Securități. În document, Traian Băsescu este prezentat drept colaborator al al acelei instituții  de tristă amintire. Ce să vezi? Ciprian Mihali, fost ambasador al României, demonstrează că acel document este un fals grosolan. 

PSD a fost prins cu documente false atribuite Securității. Va fi scandal imens 2

„Acest domn tocmai a fost numit secretar de stat la Energie. Că mulți analfabeți ticăloși din structura acestei puteri, manipulează cum respiră.

Acest document falsificat grosolan și altele similare circulă de mai mulți ani prin presă, pe la televiziuni și pe internet. Și aceste este preluat, cum altfel, de la fabrică de falsuri numită Antena 3. Să-i spună cineva acestui dubios că în 1984 nu există fontul ‘Times New Român’ la mașinile de scris, iar ‘character’ e greșeală tipică a autocorectorului din Word. În sfârșit, la mașinile de scris nu există aliniere stânga-dreapta (Justified pentru cunoscători).

În rest, e inutil să ne mirăm, individul se integrează perfect în galeria celui mai sinistru guvern pe care l-a dat vreodată România. După cum e inutil să ne mirăm de indignare analfabeților care îl apreciază și se revoltă din cauza acestui document”, a scris Mihali pe Facebook.

Radu Cristescu, fost vicepreședinte PMP, numit miercuri de Dancila că secretar de stat la Energie, a publicat pe Facebook un document atribuit fostei Securități. ”Despre Băsescu Traian precizăm că își manifestă pe deplin adeziunea față de politică PCR și am ordonat susținerea să materială cu suma de 1500 de dolari SUA pentru subvenționare rețelei în cadrul noilor deziderate”, se arată în într-o notă atribuită fostului șef al Securității, Iulian Vlad în octombrie 1984.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.