Primarul PSD se jură că nu există interlopi în Caracal 3
Ultima Ora Justiție Politic

Primarul PSD se jură că nu există interlopi în Caracal

Spre stupefacția opiniei publice, Primarul PSD al Caracalului, Liviu Radu, a spus că în orașul pe care îl conduce nu există clanuri de interlopi. Această informație ar o invenție a presei.

Primarul PSD se jură că nu există interlopi în Caracal 4

„Caracal e un oraș liniștit. Eu nu am auzit de clanuri în orașul nostru. Am auzit din mass-media, hai să verificăm aceste informații. Eu reprezint cetățenii din oraș, aici nu s-a vorbit niciodată despre clanuri interlope. Dacă știți dvs. mai bine din București aceste lucruri hai să verificăm”, a declarat Liviu Radu la Realitatea TV.

Anterior, într-un interviu pentru Libertatea, primarul a mai spus că nu știa că Remus Rădoi, zis Codiță, este interlop.

„Eu îl știu că un cetățean care locuiește în oraș, este un om de afaceri. Alte lucruri nu știu. Nu știu că a fost condamnat. Credeți-mă, nu am această informație”, a pretins primarul PSD.

Două anchete publicate de Libertatea și g4media.ro demonstrează complicități criminale între clanurile de interlopi din Caracal și Poliție. Clanurile au strânse legături și cu lideri ai PSD, care le-au favorizat obținerea de contracte cu statul.

Libertatea dezvăluie că polițiștii au apelat la clanurile interlope din Caracal pentru a o găși pe Alexandra. Însă aceștia i-au trimis pe polițiști la rivalii lor, încercând astfel să își regleze conturile pe seama fetei.

„Alexandra a sunat la statul român și i-a răspuns statul paralel, o combinație letală de grupări mafiote, afaceriști cu bani publici, oameni ai legii umili și limuzine Rolls-Royce de 400.000 de euro care străbat străzi de o sărăcie unde ‘ia-mă nene’ te costă viață.

Comisarul șef Nicolae Alexe, numărul unu pe operațiuni în poliția Olt și cel care a coordonat acțiunea de la Caracal, a apelat la un apropiat, Remus Rădoi ‘Codiță’, șeful unei rețele uriașe și dintre cei mai temuți oameni din județ, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie. (…) De regulă informatorii dau ponturi poliției, iar ofițerii decid. În cazul Alexandrei, a fost exact invers: poliția a oferit numerele de telefon ale suspectului și alte informații secrete către grupările populate de infractori și care și-au împărțit Oltenia! Iar Remus Rădoi ‘Codiță’ a trimis poliția la două adrese false ale rivalilor din clanul Oaca în seară în care fiecare minut conta! În același timp, clanul Oaca cunoștea și el toate mișcările poliției, fiind prieten cu șefii poliției din Caracal: Mirea și Humă, ambii implicați în căutarea Alexandrei. Cu un stat în care polițiile paralele și-au subordonat poliția națională, Alexandra n-a avut nici o șansă”, arată Libertatea.

G4Media anunță că Remus Rădoi are numeroase contracte cu statul, fiind protejat de deputatul PSD Dan Ciocan.

„Potrivit SEAP, Safety Security a lui Remus Rădoi are mai multe contracte de pază, încheiate în ultimii 2 ani, cu Registrul Auto Român, Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare, CFR Călători, Romgaz și Primăria Caracal.

Tot presă locală a scris că Rădoi este finul fraților Dan și Cornel Ciocan, fondatorii firmei Dancor, un Tel Drum al județului Olt, abonată la zeci de contracte din bani publici. Dan Ciocan este deputat PSD.

Informația că Remus Rădoi, zis Codiță, este omul fraților Ciocan de la PSD a fost confirmată pentru G4media de surse din magistratură locală.

Recent, Codiță a distribuit pe Facebook protestul colegilor Alexandrei Macesanu, față care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă. De altfel, Rădoi era în seară zilei de 1 august invitatul emisiunii lui Victor Ciutacu de la RTV și discuta despre cazul Alexandrei”, scrie g4media.ro.

Un lat interlop este fînului lui Florin Iordache, libanezul Henri Saouma, zis Rico.

Libanezul Henri Saouma, zis Rico, controlează fabricile de conserve de legume și fructe Monte Verde din Caracal și Turnu Măgurele. El a deținut și firma de pază Spartan Pază și Protecție, companie administrată acum de soacră lui Remus Rădoi, zis Codiță.

Rico a fost condamnat în 2016 la 8 ani de închisoare pentru evaziune fiscală într-un dosar al DIICOT Craiova.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.