Robert Negoiță, apel incendiar la Guvernul Dăncilă. Pensiile speciale să fie eliminate
Dăncilă, făcută praf de Negoiță. ”Viorica Vasilica, acasă”
Ultima Ora Economic Politic Social

Pesediștii fac mișto de Dăncila. Negoiță a luat peste picior premierul într-o sală plină de jurnaliști

Primarul Robert Negoita a ironizat-o pe Viorica Dancila in cadrul unei reuniuni a Asociatiei Municipiilor, declarand ca in cazul in care premierul ar fi fost prezent la eveniment, AMR s-ar fi asigurat sa nu i se puna intrebari si astfel „sa nu fie pus in dificultate”.

Dezamagit de faptul ca Viorica Dancila nu a raspuns invitatiei de a participa la Adunarea Generala a Asociatiei Municipiilor din Romania (AMR), primarul Robert Negoita, care este si presedinte al AMR, a ironizat premierul, precizand ca in cazul in care ar fi venit, nu i s-ar fi pus intrebari.

„Nu pot sa nu imi exprim amaraciunea ca de cand exista aceasta asociatie, nu am fost vizitati de prim-ministru. Am vazut ca la alte evenimente participa. Puteam sa ne asumam ca nu punem intrebari sa nu ii provocam dificultati. Putea sa citeasca de pe o foaie”, a precizat Negoita in cadrul reuniunii AMR, citat de Mediafax.

Prezent la eveniment, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, i-a luat apararea premierului si a precizat ca Viorica Dancila este la Bruxelles, iar din acest motiv nu a putut participa.

„Premierul nu este la Bruxelles, in acest moment se afla in cladirea Guvernului”, a intervenit, din nou, Robert Negoita.

La reuniuna AMR de miercuri participa reprezentanti ai Guvernului Romaniei si primarii municipiilor din Romania, printre care si Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.