Televiziunea de stat din Germania l-a făcut praf pe liderul PSD. „Oile negre ale Europei: Liviu Dragnea si Viktor Orban”
Ultima Ora Economic Justiție Politic Social

„Oile negre ale Europei: Liviu Dragnea și Viktor Orban”. Televiziunea de stat din Germania l-a făcut praf pe liderul PSD

Das Erste (vezi aici), principalul canal public de televiziune din Germania, a prezentat, duminica, un reportaj despre „oile negre” ale Europei, Viktor Orban si Liviu Dragnea.

In programul „Europamagazin” a difuzat duminica un reportaj intitulat „Viktor Orban si Liviu Dragnea, oile negre ale PPE si Social-Democratilor”.

„Unul organizeaza campanii de denigrare a Uniunii Europene, celalalt pune piedici campaniei anticoruptie din tara sa”, afirma Das Erste.

Reportajul incepe cu prezentarea atacurile violente la adresa UE ale lui Viktor Orban. dupa care realizatorii programului ajung la Liviu Dragnea. Sunt prezentate acuzatiile de coruptie aduse sefului PSD si modul in care fosta sefa a DNA a fost inlocuita. De asemenea, a fost redat si discursul lui Frans Timmermans de la Congresul PES, in care Dragnea a fost avertizat sa nu treaca peste „linia rosie”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.