O nouă meserie în politica românească: tâlharii de liste cu semnături. Reprezentanții USR-Plus, jefuiți chiar în Piața Victoriei
Ultima Ora Justiție Politic Social

O nouă meserie în politica românească: tâlharii de liste cu semnături. Reprezentanții USR-PLUS, jefuiți chiar în Piața Victoriei

Reprezentantii USR au anuntat ca una dintre voluntarele lor a fost jefuita chiar in apropiere de sediul Guvernului, in Piata Victoriei.

Democratia, in pericol! Reprezentati USR-PLUS jefuiti in strada. Colegei noastre Andreea i-a fost furata mapa cu semnaturi pentru Alianta 2020 USR PLUS in plina strada. Totul s-a intamplat in Piata Victoriei, in apropierea sediului Guvernului.

Andreea vrea un viitor curat pentru copiii ei, asa ca, in fiecare zi, dupa ce ii lasa la gradinita sau la bunici se opreste in Piata Victoriei sa stranga semnaturi pentru ca Alianta 2020 USR PLUS sa poata participa pe 26 mai la alegerile Europarlamentare. Asta pentru ca in Romania e nevoie de 200.000 de semnaturi, cel mai mare prag electoral din toata Europa, doar pentru a participa la alegeri.

In timp ce Andreea statea de vorba cu trecatorii, un tanar ce parea ca vrea sa semneze s-a apropiat, i-a smuls mapa cu semnaturi si a luat-o la fuga. Nu l-au interesat nici poseta, nici telefonul, obiectivul era altul. Hotul voia doar reducerea la tacere a unui om care vrea un viitor mai bun pentru copiii sai.

Dar Andreea nu s-a lasat batuta, a alertat oamenii din jur si a pornit in urmarirea hotului. Un trecator l-a prins de brat si l-a facut sa dea drumul mapei, iar altul, un politist in civil, l-a imobilizat si apoi l-a arestat. In democratie, hotii stau la puscarie!”, e mesajul postat pe Facebook de USR.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.