Fostul ministru PSD, Niculae Bădălău scapă de pușcărie
Fostul ministru PSD, Niculae Bădălău scapă de pușcărie
Ultima Ora Politic Social

Ministrul Bădălău s-a plâns că un protestatar i-a adresat ”injective”. A fost râsul lumii

Ministrul Economiei, Niculae Badalau, a afirmat, sambata, ca protestatarul Marian Morosanu este „bolnav psihic”, el aratandu-se revoltat ca acesta a folosit „injective” la adresa sa. In replica, Morosanu a anuntat ca il da in judecata pe Badalau.

„Ce sa spun, omul e bolnav psihic. Respectivul domn a fost si acasa la mine. Nu cred ca raspunde jurific pentru ca are o problema. Mie nu poate sa imi fie decat mila. Sunt tot felul de oameni. Limbajul pe care il foloseste nu pot sa il accept, dar nu pot sa ii raspund”, a spus Badalau la Romania TV.

„Nu putem sa acceptam sa fie folosite asemenea injective. Vizavi de partea penala e mai complicat sa fie tras la raspundere”, a mai adaugat Badalau.

In replica, Morosanu a anuntat ca il da in judecata pe Badalau.

”Pentru aceste cuvinte, ii voi cere in instanta dovezile medicale pe care se bazeaza dansul. Sau stie ca eu sunt bolnav psihic?

Pentru acesti politicieni care ne jignesc, ne umilesc, ne pacalesc, se cred stapanii nostri si apara interesele unor grupuri de politiceni cu dosare penale si cu hotarari definitive de condamnari, se ascund dupa imunitate parlamentara pentru a nu raspunde in fata legii…

Cand te exprimi liber, le ceri socoteala sau critici politicieni… esti bolnav. Daca aplauzi, inchizi ochi, nu auzi, nu vezi, atunci esti sanatos!?

Eu nu voi fi acel prost… voi fi mereu criticul din strada al fiecarui politician. Cand va face bine, il voi aplauda. Cand va gresi contra noastra, a poporului, il voi critica la fel ca pana acuma. Toti politicieni trebuie sa inteleaga: ‘NU SUNT STAPANII NOSTRI, sunt reprezentantii nostri. Poporul este stapan, nu politicanul’”, a afirmat protestatarul intr-un mesaj transmis aktual24.ro.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.