Ministerul Justiției refuză nejustificat să mă mai acrediteze jurnaliștilor incomozi de la ProTV
Toader
Ultima Ora Justiție Politic Social

Ministerul Justiției refuză nejustificat să mai acrediteze jurnaliști incomozi de la ProTV

Jurnalistul Ovidiu Oanță de la Pro TV anunță, vineri, pe Facebook că Ministerul Justiției refuză să îl acrediteze. Ministrul Toader amenințase ziariștii, la începutul lunii, că nu îi reacreditează dacă „nu vor da curs formulelor protocolare”.

Ministerul Justiției refuză nejustificat să mai acrediteze jurnaliști incomozi de la ProTV 9 Ministerul Justiției refuză nejustificat să mai acrediteze jurnaliști incomozi de la ProTV 10 Ministerul Justiției refuză nejustificat să mai acrediteze jurnaliști incomozi de la ProTV 11 Ministerul Justiției refuză nejustificat să mai acrediteze jurnaliști incomozi de la ProTV 12

”Tudorel Toader isi duce la bun sfarsit amenintarea: Ministerul Justitiei mi-a retras acreditarea. Oficial mi s-a comunicat ca mi se refuza acreditarea pentru 2019, raspunsul fiind dat nu in doua zile la cererea din ianuarie, ci la doua luni distanta. In plus, nu mi se comunica explicit in ce fel am afectat activitatea Ministerului Justitiei. Probabil prin sutele de intrebari pe care i le-am adresat ministrului Justitiei”, scrie Ovidiu Oanță pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.