PSD, acuzații la adresa lui Iohannis. Îi cere să răspundă public
Iohannis, participare la Inaugurarea Ambulatoriului integrat de specialitate a Spitalului din Suceava
Ultima Ora Politic

Klaus Iohannis, atac la PSD-ALDE. ”Sunt împotriva românilor”

Klaus Iohannis a găzduit, la Palatul Cotroceni, ceremonia publică de semnare a Acordului Politic Național pentru consolidarea parcursului european al României de către Uniunea Democrată Maghiară din România și Grupul parlamentar al minorităților naționale.

Cu această ocazie, președintele nu a ratat ocazia de a critica, din nou, PSD și ALDE pentru că sunt singurele partide care nu au semnat pactul propus.

”Pe 13 iunie, am semnat, alături de liderii a 4 partide, Acordul Politic Naționale pentru parcursul european al României. Am anunțat, atunci, că lista semnatarilor rămâne deschisă. Iată că UDMR și grupul parlamentar al minorităților naționale se alătură.

Într-o democrație, politicienii ascultă vocea cetățenilor și acționează în consecință. Acordul răspunde aspirațiilor cetățenilor români: state de drept, legiferare transparentă.

Singurele partide care au decis să nu semneze sunt PSD și ALDE care continuă să se îndepărteze de interesele cetățenilor. Se poziționează împotriva voinței românilor. Cetățenii și-au exprimat voința suverană într-un anumit sens, iar politicianul trebuie să acționeze în acord cu această dorință. Românii așteaptă să fie transpuse în măsuri concrete.

E nevoie ca răul din ultimii 2 ani să fie reparta. Drumul nu e ușor și se află la început.”, a spus Klaus Iohannis.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.