Judecătorii îi dau lovitura Olguței Vasilescu. Pune în pericol pensiile românilor
Olguța Vasilescu a izbucnit la adresa opoziției. ”E simplu să arunci cu noroi”
Ultima Ora Justiție Politic Social

Incredibil! Olguța recunoaște că PSD a transportat alegători dintr-o localitate în alta la alegeri

Lia Olguţa Vasilescu, fost ministru al Muncii, a fost realeasă, sâmbătă, în unanimitate, în funcţia de preşedinte al PSD Craiova. Ea a explicat de ce a pierdut PSD alegerile în municipiu după 7 ani de dominația social-democrată.

Olguța Vasilescu a zis că după şapte ani de administraţie PSD, a fost prima dată când social-democraţii au pierdut alegerile în acest municipiu, iar vina aparţine militanților:

„După 7 ani de administrație PSD este prima dată când pierdem alegerile în municipiul Craiova. Dar aici vina ne aparține nouă în exclusivitate. În primul rând, militanților de pe comune care sunteți în această sală, care sunteți girați de organizația municipală Craiova și care pentru a îndeplini targetul electoral pe care l-ați avut în alte localități decât Craiova ați dus acolo rudele, prietenii, simpatizanții partidului ca să voteze în alte localități. N-ați procedat bine. Scorul județului ar fi fost același și dacă ar fi votat prietenii dumneavoastră la Craiova și dacă ar fi votat în localitățile unde sunteți militanți. Nu i-ați ajutat nici pe primari, care la ora actuală nu știu exact care este scorul lor electoral, pentru că au fost foarte multe voturi venite din Craiova, dar mai grav decât orice am reușit să pierdem Craiova la votSigur că acest lucru nu se va mai întâmpla pe viitor, dacă vom lua măsuri şi eu spun că vom lua măsuri în acest sens. Şi cred că este obligatoriu din partea noastră să ne aplecăm cu mai multă responsabilitate asupra unor oameni pe care noi i-am girat în administraţia locală. Cred că sunteţi cu toţii de acord cu mine. Nu mai putem pierde pe mâna noastră şi pe incapacitatea de a lua măsuri atunci când este cazul

Am primit indicații de la București, am primit indicații și de la alți oameni, să aplicăm aceeași strategie perimată pe care noi am inventat-o acum mulți ani, pe care au început să o preia toți de la noi și să o aplice și cred că era momentul să ieșim cu altceva în față. Dar ne asumăm și acest lucru că a trebuit să mergem pe modul de organizare al partidului de la nivel național.”

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.