Incredibil: 4.450 de infractori români ”se sustrag arestării”! Se plimbă nestingheriți pe stradă 1
Ultima Ora Justiție Politic

Incredibil: 4.450 de infractori români ”se sustrag arestării”! Se plimbă nestingheriți pe stradă

Deputatul Robert Turcescu a cerut Minsiterului de Interne date privind persoanelecare se sustrag pedepsei cu închisoarea, în românia. Răspunsul l-a uluit pe deputat: mii de infractori români se plimbă prin țară și peste hotare, nestingheriți. 

Incredibil: 4.450 de infractori români ”se sustrag arestării”! Se plimbă nestingheriți pe stradă 2 Incredibil: 4.450 de infractori români ”se sustrag arestării”! Se plimbă nestingheriți pe stradă 3

”Citiți și va cruciti, document oficial, răspuns la o interpelare a subsemnatului adresată MAI: sînt 4450 de persoane CONDAMNATE care se SUSTRAG executării pedepsei cu închisoarea! Dintre acestea, 350 de persoane sînt urmărite la nivel național, iar 4100 la nivel internațional.Aici sînt rețelele de trafic de carne vie, de droguri și multe altele. Aici e dovadă putreziciunii din statul român! Sînt 1363 de infractori aflați în libertate care au fost condamnați pentru crime, violuri, vătămări corporale grave, tîlhării, maltratare de minori, trafic de carne vie, sechestrări de persoane.

PS: că să aveți un ordin de mărime, la penitenciarul Jilava sînt încarcerați în jur de 1350 de deținuți. Dacă ar fi duși în arest și cei 4450 de condamnați care se sustrag executării pedepsei, ar mai fi nevoie de cel puțin trei penitenciare precum Jilava!”, scrie Robert Turcescu pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.