CCR va încerca să îl scoată din pușcărie pe Dragnea, astăzi
Ultima Ora Politic Social

Halucinat: Dragnea face din nou miting, sâmbătă

PSD intentioneaza sa organizeze un nou „mare miting”, dupa nou esec rusinos de la Iasi. Noua manifestatie ar urma sa aiba loc sambata, 11 mai, la Galati.

Site-urile pro-PSD stirpesurse.ro si DC News anunta ca sambata, la Galati, va avea loc un nou miting „de amploare” al PSD.

„Potrivit informatiilor noastre, PSD va organiza un miting de amploare la Galati, sambata, de la ora 11.00. Liderii PSD vor sa mobilizeze aproximativ 30.000 de oameni, pe modelul evenimentului de la Iasi”, scrie stiripesurse.ro, site condus de Iosif Buble, sotul deputatei PSD Diana Tusa.

DC News scrie ca Jandarmeria Galati si Primaria Galati au anuntat deja organizarea „unei adunari publice” in fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

„In contextul desfasurarii pe platoul din fata Casei de Cultura a Sindicatelor din municipiul Galati, sambata, 11 mai, in intervalul orar 8,00 – 14,00 a unei adunari publice declarate si avizate de catre primaria municipiului Galati, Jandarmeria Galati invita cetatenii care participa la aceasta manifestatie cat si ceilalti cetateni sa adopte o atitudine cooperanta, un comportament civilizat, sa manifeste intelegere fata de masurile luate, sa evite conflictele de orice natura si sa aiba un dialog permanent cu fortele de ordine aflate in dispozitiv”, se arata in comunicatul emis de Jandarmeria Galati.

Primaria municipiului Galati a anuntat inchiderea circulatiei pe una dintre cele mai importante artere de circulatie din Galati, chiar in fata Casei de Cultura a Sindicatelor.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.