Maria Grapini și-a început campania. De ce participă la europarlamentare
Ultima Ora Politic Social

Grapini, luată la mișto de o firmă de turism: o trimit la plimbare în ”Letiția”, țară inventată greșit de europarlamentar

Europarlamentarul Maria Grapini a „inspirat” o agenție de tursim după ce a greșit numele unei țari.

Grapini a botezat „Letonia” în „Letiția”, iar site-ul Vola.ro a avut o reacție inspirată.

Agenția a decis să își promoveze ofertele de călătorie către „Letonia” printr-o referință la gafa Mariei Grapini. Astfel, Vola.ro a postat pe contul de Facebook o listă cu „lucruri interesante despre Letiția și locuitorii săi”, iar la final a pus un link către ofertele de zbor pentru „Letonia”:

„Oamenii își iubesc atât de mult capitala (Rigla), încât o numesc Parisul din Nord”, notează ironic Vola.ro cu referință la capitala „Riga”.

Postarea a stârnit numeroase reacții din partea utilizatorilor. A adunat peste 700 de like-uri și 200 de share-uri în aproximativ o oră de la publicare.

Reamintim că Maria Grapini a „inventat” o țară nouă într-un mesaj pe Facebook, publicat în cursul zilei de marți.

Garpini, trimisă la plimbare în țara ”Letiția”, la mișto

”Lucruri interesante despre Letiția și locuitorii săi:

1. Are tot ce dorești să găsești la o țară de poveste: râuri, cascade, mii de lacuri, păduri întinse și verzi și multe plaje.

2. Oamenii își iubesc atât de mult capitala (Rigla), încât o numesc Parisul din Nord.

3. Are 4 parcuri naționale, 4

2 de parcuri naturale, 260 de rezervații naturale, 355 de monumente naturale, 24 micro rezervații și o biosferă. Toate protejate prin lege.

4. În această țară, media înălțimii femeilor este de 1,70 m. Sunt foarte înalte și foarte frumoase, cu trăsături de fotomodele. Imaginați-vă meciurile de baschet cum or fi!

5. Jākobs Jufess a fost originar de acolo. Prin anul 1870 a fost rugat să facă o pereche de pantaloni pentru un tăietor de lemne. Să fie ceva trainic. Așa au apărut jeanșii.

6. Una dintre cele mai populare atracții turistice? Să petreci o zi în închisoare!

7. Au o companie aeriană care a avut ideea, la un moment dat, să-i pună pe pasageri să își facă singuri de mâncare în avion”, scrie firma de turism.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.