Gheorghe Dincă, denunțat la DIICOT Craiova pentru trafic de persoane. Ar fi vândut dame de consum 1
Un martor din cazul Caracal a fost adus cu duba la audieri
Ultima Ora Justiție Politic Social

Gheorghe Dincă, denunțat la DIICOT Craiova pentru trafic de persoane. Ar fi vândut dame de consum

Cotidianul Gazeta Nouă lansează acuzații fără precedent la adresa lui Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal. Pe numele acestuia ar exista un denunț la DIICOT Craiova, iar respectiva plângere ar putea face lumină în legătură cu acest dosar. Monstrul din Caracal, cum este numit de jurnaliștii olteni, este vizat, așadar, într-un dosar de trafic de persoane.

Denunțul împotriva lui Dincă ar fi fost înregistrat la DIICOT, biroul teritorial Craiova. Acesta ar fi făcut parte dintr-o rețea care furnizat dame de consum, scrie gazetanouă.ro. În casa mecanicului auto care din când în când exercita și meseria de taximetrist au fost descoperite pungi de carne în congelator și mai multe oase de natură umană.

Oasele au fost găsite într-un butoi, care au fost ridicate ulterior de legiști, în această dimineață. Bărbatul a fost reținut după ce s-au făcut mai multe percheziții la domiciliul acestuia. Tot ce se știe despre bărbatul de 65 de ani este că era divorțat, avea o mașină și că pleca dimineața și se întorcea de obicei seara acasă, iar aceste informații sunt cunoscute datorită vecinilor acestuia.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.