Arestări în PSD! Omul lui Dragnea și Dăncilă dus la Pușcărie! Urmează dezvăluiri. FOTO
Șoc în PSD. Val de Revoltă împotriva lui Dăncilă. Un grup de parlamentari fac anunțul decisiv pentru soarta Guvernului Orban
Ultima Ora Politic

Germania o face praf pe Dăncilă pentru că i-a pus piedici lui Kovesi

Victoria lui Kovesi a fost aplaudată de către germani. Aceștia, prin vocea președintelui Comisiei pentru afaceri europene din Parlamentul german, Gunther Krichbaum, a susținut, pentru G4Media.ro, că alegerea Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de șef al Parchetului European, reprezintă ”o victorie a statului de drept în Europa”.

”Doresc să o felicit pe doamna Kovesi foarte mult după succesul indubitabil. A fost o luptă lungă  pentru a ajunge acolo și a fost necesară o întreagă muncă de convingere.

Alegerea doamnei Kovesi este o victorie a statului de drept în Europa. Regret că guvernul României sub conducerea premierul Viorica Dăncilă nu a dorit în mod evident să susțină candidatul român din pure rațiuni politice de partid”.

Consiliul UE, în formatul COREPER (ambasadorii statelor membre), a votat astăzi pentru susținerea Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European. În favoarea sa au fost 17 voturi „pentru” dintr-un total de 22.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.