Fratele unui deputatului PSD a luat un pumn de a adormit de la un bărbat… de 73 de ani. Îi jignise soția
Ultima Ora Justiție Politic Social

Fratele unui deputatului PSD a luat un pumn de a adormit de la un bărbat… de 73 de ani. Îi jignise soția

Gerhard Simonis, fratele liderului PSD Alfred Simonis, a primit o corecţie fizică de la un bărbat de 73 de ani, chiar în sediul Primăriei Moşniţa Nouă. Totul a început de la faptul că Simonis a râs de soţia bărbatului.

Gerhard Simonis, cunoscut drept „Bilă”, fratele celebrului Alfred Simonis, zis „Freddy”, avea ceva de rezolvat, azi-dimineaţă, la Primăria Moşniţa Nouă. În faţa lui, în biroul în care avea treabă, era o femeie mai în vârstă. Tânărul frate de celebritate PSD-istă n-a avut altă treabă de făcut, așa că a dat drumul la glume pe seama unor stângăcii ale femeii, ne-au povestit mai multe surse care au asistat la întreaga întâmplare. Femeia şi-a terminat treaba şi a ieşit din birou. După ce şi-a rezolvat şi „Bilă” Simonis treburile, a ieşit din birou, pe hol fiind aşteptat de soţul femeii pe care o ironizase. E vorba de Florin Gornic, de 73 de ani, din Moşniţa Veche, vechi membru PNL, scrie debanat.ro.

Acesta din urmă i-a aplicat „şmecherului” un croşeu şi o directă, iar Simonis jr. s-a trezit într-o baltă de sânge, cu nasul spart şi, potrivit unora, chiar nişte dinţi lipsă. Knock-out de zile mari! A urmat un scandal imens, a fost chemată şi poliţia pentru a repera onoarea lui Simonis. Degeaba. Mai trebuie spus aici, că cei doi fraţi Simonis derulează în Moşniţa Nouă mai multe afaceri imobiliare.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.