Lovitură pentru Opoziție. Florin Iordache nu acceptă sesiunea extraordinară a Parlamentului
Ultima Ora Justiție Politic

Florin Iordache și-a dat seama, înainte de Înviere: Membrii Comisiei de la Veneția nu sunt „Mesia”

Președintele comisiei parlamentare speciale pentru legile justiției, Florin Iordache, a declarat marți, la dezbaterile legate de codurile penale, că membrii Comisiei de la Veneția nu sunt „Mesia”.

Senatorul PNL Alina Gorghiu a cerut amânarea dezbaterilor până după vizita oficialilor Comisiei de la Veneția, aflați în România.

Comisia de la Veneția nu vine pentru Codul penal și Codul de Procedură Penală, vine doar pe legile justiției. Să așteptăm să vină Comisia de la Veneția, parcă vine Mesia? Ce să spună Comisia de la Veneția?”, a replicat Iordache.

„Țineți cont că în aceste zile în România se află în vizită de lucru experții Comisiei de la Veneția. Sunt discuții și dezbateri pe temă Codului penal și Codului de procedura penală și legile justiției. Mi se pare lipsit de înțelepciune să tranșăm astăzi. Propun să amânăm discuția pe săptămâna viitoare pentru că mi se pare important că această comisie să vadă și concluziile Comisiei de la Veneția pe temă Codului penal și Codului de procedura penală”, a spus Gorghiu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.