Dragnea va fi învins la el acasă. Dacian Ciloș strânge semnături pentru candidatură în Telorman 1
Ultima Ora Politic Social

Dragnea va fi învins la el acasă. Dacian Ciloș strânge semnături pentru candidatură în Telorman

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, se va afla sambata la Teleorman, fief-ul presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Ciolos va strange semnaturi pentru candidatii Aliantei 2020 si va sta de vorba cu oamenii pe strada.

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, i-a raspuns lui Liviu Dragnea, luni seara, dupa ce seful PSD l-a catalogat drept „baiatul asta”. Dragnea a sustinut ca Ciolos ar avea legaturi cu un serviciu secret din Franta. „Liviule, nu tine cu povestile astea cu care te plimbi prin presa de cativa ani de zile, povestea cu servicii e tot scoasa de la naftalina, prima data cand eram candidat pentru pozitia de comisar european, pe care unii o voiau pentru Adrian Severin. Nu a tinut, PE m-a votat. Mai incolo, cand am devenit premier, cand nu i-a convenit lui Dragnea, a reinceput povestea cu strainii, dar s-a dus pe alt brand – Soros. Acum a revenit cu serviciile. Unde sunt cei care au lucrat in securitate, au ramas in FSN, au trecut in PSD , unii chiar la varf. Unde sunt fotografiile cu diferiti sefi ai serviciilor cu care Dragnea a lucrat. Daca ne facem un calcul cine a fost la guvernare, cam 70% a fost PSD. Liviule, nu tine! Mai bine incepeti sa explicati romanilor unde e bunastarea pe care o promiteati in 2016 cu carioca pe tabla. Intreb unde sunt fostii securisti trecuti la PSD. Reapare povestea cu Fondul Suveran, banii pe care ii dati pe pensii si salarii tot de la straini vin. Cam asta e povestea cu imprumuturile si strainii. Cand nu aveti explicatii, o reluati cu securitatea si serviciile. Noi, in PLUS am cerut celor din conducere sa semneze declaratie pe propria raspundere ca nu au colaborat cu securitatea si serviciile de informatii. Sunt semnate. Declaratii cu toate consecintele juridice daca oamenii astia mint. Astept sa semneze si Dragnea si pe urma, mai discutam, Liviule!”, a spus Dacian Ciolos la Digi24. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o reactie badaraneasca, luni, fata de fostul premier Dacian Ciolos. „Are ceva tupeu baiatul asta”, a spus Dragnea referitor la Ciolos. „Cine este Dacian Ciolos?”, a intrebat arogant Dragnea cand a fost intrebat despre solicitarea lui Dacian Ciolos ca Dragnea sa faca publice declaratiile „pe propria raspundere” ale conducerii PSD cu privire la colaborarea cu fosta Securitate. „Are ceva tupeu baiatul asta. Trebuie sa raspunda daca are vreo legatura cu serviciile. Este o tactica securista asta. Dacian, nu tine!”, a reactionat apoi Dragnea.

„Mergem doar inainte, Teleorman incepe schimbarea! Sambata 16.03.2019 la ora 15:00 vom strange semnaturi alaturi de Dacian Ciolos”, anunta filiala PLUS Teleorman.

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, i-a raspuns lui Liviu Dragnea, luni seara, dupa ce seful PSD l-a catalogat drept „baiatul asta”. Dragnea a sustinut ca Ciolos ar avea legaturi cu un serviciu secret din Franta.

„Liviule, nu tine cu povestile astea cu care te plimbi prin presa de cativa ani de zile, povestea cu servicii e tot scoasa de la naftalina, prima data cand eram candidat pentru pozitia de comisar european, pe care unii o voiau pentru Adrian Severin. Nu a tinut, PE m-a votat.

Mai incolo, cand am devenit premier, cand nu i-a convenit lui Dragnea, a reinceput povestea cu strainii, dar s-a dus pe alt brand – Soros. Acum a revenit cu serviciile.

Unde sunt cei care au lucrat in securitate, au ramas in FSN, au trecut in PSD , unii chiar la varf. Unde sunt fotografiile cu diferiti sefi ai serviciilor cu care Dragnea a lucrat.

Daca ne facem un calcul cine a fost la guvernare, cam 70% a fost PSD. Liviule, nu tine! Mai bine incepeti sa explicati romanilor unde e bunastarea pe care o promiteati in 2016 cu carioca pe tabla.

Intreb unde sunt fostii securisti trecuti la PSD. Reapare povestea cu Fondul Suveran, banii pe care ii dati pe pensii si salarii tot de la straini vin. Cam asta e povestea cu imprumuturile si strainii. Cand nu aveti explicatii, o reluati cu securitatea si serviciile.

Noi, in PLUS am cerut celor din conducere sa semneze declaratie pe propria raspundere ca nu au colaborat cu securitatea si serviciile de informatii. Sunt semnate. Declaratii cu toate consecintele juridice daca oamenii astia mint. Astept sa semneze si Dragnea si pe urma, mai discutam, Liviule!”, a spus Dacian Ciolos la Digi24.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o reactie badaraneasca, luni, fata de fostul premier Dacian Ciolos. „Are ceva tupeu baiatul asta”, a spus Dragnea referitor la Ciolos.

„Cine este Dacian Ciolos?”, a intrebat arogant Dragnea cand a fost intrebat despre solicitarea lui Dacian Ciolos ca Dragnea sa faca publice declaratiile „pe propria raspundere” ale conducerii PSD cu privire la colaborarea cu fosta Securitate.

„Are ceva tupeu baiatul asta. Trebuie sa raspunda daca are vreo legatura cu serviciile. Este o tactica securista asta. Dacian, nu tine!”, a reactionat apoi Dragnea.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.