Șoc pentru Dragnea în pușcărie. Dosarul care-l îngroapă. Legătură cu Mazăre
Ultima Ora Justiție Politic Social

Declarație șocantă: Autoritățile române s-ar putea să nu vrea extrădarea lui Mazăre!

Consulul onorific al Madagascarului în România, Serge Rameau, a declarat, într-un interviu pentru Europa Liberă, că extrădarea lui Radu Mazăre în România poate fi rezolvată ușor, dacă autoritățile de la București vor dori acest lucru, pentru că în țara sa noul președinte este ferm împotriva corupției. ”Dacă”? Da, consulul induce ideea că autoritățile din românia s-ar putea să nu își dorească extrădarea lui Radu Mazăre.

Mazăre nu se ascundea, locuia în complexul lui turistic, unde se practică sporturi extreme. Oficialul malgaș a spus că nu are, până în acest moment, o confirmare oficială din Madagascar privind reținerea lui Radu Mazăre.

Madagascarul  se află printre statele care nu au acorduri de extrădare, dar, așa cum a arătat diplomatul, dacă România dorește, extrădarea se poate face foarte rapid. Serge Rameau a dat ca exemplu, cazuri de oameni de afaceri din țara sa care fugiseră de lege în Insula Mauritius și „care au fost extrădați într-o singură săptămână”. „Dacă a funcționat în cazul nostru, poate funcționa și în altă situație”, a adăugat consulul onorific din Madagascar.

”Dacă România dorește”? Adică, s-ar putea să nu își dorească? Știe domnul consul ceva ce noi nu știm? Adevărul este că Radu Mazăre știe foarte multe despre persoane importante și foarte importante din România, iar dacă este adus și începe să vorbească…

Radu Mazăre a fost prins de autorități miercuri în Madagascar. Acesta a fost condamnat definitiv în februarie în dosarul retrocedărilor fictive de terenuri de pe faleza din Constanța la 9 ani de închisoare.

Radu Mazăre a mai fost condamnat la 9 ani și 10 luni ani de închisoare în dosarul „Polaris”. Sentința nu este definitivă și  a fost dată după trei luni de amânări.  Radu Mazăre este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu și conflict de interese.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.