Incredibil! Dezvăluire de senzație din Parlament. Motivul pentru care merge Dăncilă în SUA
Incredibil! Dezvăluire de senzație din Parlament. Motivul pentru care merge Dăncilă în SUA
Ultima Ora Politic

Dăncilă umilită acasă la ea. Amănunte neștiute din viața premierului

Viorica Dancila a uitat să treacă în CV și un aspect important din carieră să politică. Actualul candidat PSD pentru alegerile prezidențiale a pierdut alegerile pentru Primăria Videle, în 2004, în condițiile în care PSD conducea atât la nivel național cât și local. Adică, în toamna care urmează nu ar fi pentru prima dată…

În 2004, Dancila a fost candidat pentru Primăria Videle și a pierdut la scor mare în condițiile în care PSD deținea întreagă putere, atât la nivel național cât și local. Prim-ministru era Adrian Năstase iar președinte al Consiliului Județean Teleorman era Liviu Dragnea.

Dancila a obținut doar 30% din voturi, în timp ce contracandidatul ei, Lucian Militaru (PDL) a avut 67%.

În 2004, PSD a câștigat la alegeriel locale 57 de localități din Teleorman, dintr-un total de 97. La Videle, cu Viorica Dancila, a pierdut.

Lucian Militaru a fost timp de 12 ani primar în Videle și președinte al organizației locale a PDL, însă în 2016 a trecut la ALDE după ce a intrat în Parlament pe listele PNL.

Viorica Dancila l-a acuzat în campania pentru europarlamentare din 2009 pe Lucian Militaru că ar fi agresat-o fizic împreună cu doi dintre însoțitorii acestuia. Potrivit Antena 3, Dancila a declarat atunci că unul dintre cei doi însoțitori ai primarului ar fi lovit-o.

„În timp ce discutăm, din mășină a coborât un membru PD-L, Nițu Cristian, care, de cum a ieșit, a început un limbaj foarte violent, s-a repezit la unul dintre oamenii care ma însoțeau. După ce a terminat o altercație cu respectivul, s-a întors spre mine și m-a lovit. Sub ochii primarului”, a spus Dancila.

Între timp, Cristian Nițu a devenit membru PSD.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.