CTP le face un portret sinistru: ”PSD e un partid care nu evoluează. Fac parte din aceeaşi specie mutant”
CTP
Ultima Ora Politic

CTP, exploziv după căderea Guvernului: ”Ceaușismul a căzut la vot! Revoluția este sălbatică!”

CTP a reacționat într-o manieră efervescentă ca întotdeauna la căderea Guvernului. A comparat cabinetulcondus de Viorica Dăncilă cu unul comunist. Mai mult, reacția sa incredibilă va stârni cu siguranță valuri de comentarii, mai ales pe rețelele sociale. Parlamentul a adoptat joi moțiunea de cenzură, care a avut 238 de voturi „pentru”, dintre cele 242 exprimate. Au existat și 4 voturi împotriva demiterii. Parlamentarii PSD prezenți în sală nu au votat.

Guvernul PSD a fost demis, dar va rămâne pentru moment pe funcție ca interimar, notează digi24. Președintele Klaus Iohannis va trebui să se consulte cu partidele parlamentare și va desemna un alt premier, în locul Vioricăi Dăncilă, ca să poată forma un nou Cabinet.

„Ceaușismul a căzut la vot! Cu 30 de ani în urmă, guvernul ceaușist a fost înlăturat prin Revoluție. Dar Revoluția este sălbatică, fără reguli, incontrolabilă, contestabilă și contestată apoi ani de-a rândul. Acum, urmașul guvernului ceaușist, guvernul Dăncilă, a fost dărâmat în mod democratic, prin vot. Incontestabil. Depinde de opoziție, care este cât se poate de fragmentată, dacă va reuși să ofere rapid o alternativă viabilă la guvernarea pesedistă, ca oamenii să înțeleagă ceva din reușita acestei moțiuni – așa, PSD poate fi eliminat din prim-planul politicii românești. Dacă nu, plasmodia roșu-albăstrie se va reface!”, a fost reacția lui Cristian Tudor Popescu, la scurt timp după anunțul că Guvernul Dăncilă a picat.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.