Consilierii Ministrului Educației Ecaterina Andronescu rup facebookul și bagă la pariuri din greu
Ultima Ora Politic Social

Consilierii Ministrului Educației Ecaterina Andronescu rup facebookul și bagă la pariuri din greu

După ce a fost nominalizată din nou pentru funcția de Ministru al Educației Naționale, prima grijă a senatoarei Ecaterinei Andronescu a fost să își populeze cabinetul cu noi angajați  fideli pe baza recomandărilor primite de la PSD.

 

Conform podul.ro Roxana Bugică una dintre consiliere angajate la Cabinetul Ministrului are ca principală activitate postarea de-a valma pe facebook, a mesajelor electorale promovate de PSD si a agendei zilnice a Ecaterinei Andronescu.

Roxana Bugică este din Craiova și deține funcția de Vicepreședinte TSD Dolj și pe lângă faptul că o iubește necondiționat pe doamna Andronescu, este o mare admiratoare a senatorului Claudiu Manda, candidat pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, promovând frecvent pe rețelele de socializare activitățile din campania electorală.

Consilierii Ministrului Educației Ecaterina Andronescu rup facebookul și bagă la pariuri din greu Consilierii Ministrului Educației Ecaterina Andronescu rup facebookul și bagă la pariuri din greu 1

Un alt consilier al Ecaterinei Andronescu, Jurubiță Geani Georgian a fost angajat al PSD chiar la sediul central din Sos. Kisseleff nr. 10  și are ca principală preocupare pariurile sportive, fiind chiar pe plus cu suma de 1250 lei conform declarației de avere publicată pe site oficial www.edu.ro

Ghinea Cătălin, alt colaborator de la Cabinetul Ministrului, a fost angajat al Romprest SA – o binecunoscută firmă de salubritate care își desfășoară activitatea în mare parte în parohia Primarului Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache și este administrator al unei firmei din județul Ilfov cu activitate în domeniul mentenanței.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.