Cîțu îi face un portret lui ”Orlando”:  ”E bun să le transfere fonduri baronilor PSD de la buget. Altfel este praf” 1
Ultima Ora Economic Politic Social

Cîțu îi face un portret lui ”Orlando”:  ”E bun să le transfere fonduri baronilor PSD de la buget. Altfel este praf”

Avertismentul Comisiei Europene privind posibilitatea ca România să depășească ținta de deficit de 3% crează îngrijorări pentru opoziția de la București.

Senatorul liberal Florin Cîțu este de părere că Orlando “Discotecă” Teodorovici “este cel mai incompetent om care a deținut funcția de minstru al Finanțelor”.

Afirmația acestuia vine după ce ministrul “Discotecă” a ținut morțiș să-i certe pe oficialii de la Bruxelles, arătând că deficitul s-a situat in limitele prevazute de regulile de discplina bugetara europeana continuu dupa anul 2012.

“Orlando “minte puțină” lovește din nou. Tedorovici a arătat astăzi  este cel mai incompetent om care a deținut funcția de minstru al finanțelorRăspunsul pe care l-a dat CE referitor la devierea de la țintă de deficit arată  astăzi MFP este cel mai slab minister. Este clar acum  în acest minister incompetența este o virtuteVină nu este doar a lui Orlando. Toți angajații din minister sunt vinovați. Nu văd pe cineva  vină și  strige „băi omule oprește-te  ne facem toți de ras.”Atât le spun funcționarilor din MFP-#NuLuamPrizonieri Pe scurt. CE spune  România deviază de la programul de ajustare către țintă de deficit. 

Teodorivici și MFP răspund  nu este adevărat și proceduara de deviere este doar un mecanism de prevenire etc..Foarte multă prostie la MFP. Dragi tovarăși, Orlando nu știe dar unii dintre voi știțiLa fiecare buget prezentați restricțiile bugetului României– vezi pozăsursă MFP. Dacă le puneți în motivarea proiectului de lege pentru plafoane este clar  unii dintre voi aveți habar. De ce va este fricăRomânii trebuie  știeRomânia are DOUĂ restricti la buget. O restricție se referă la țintă deficit de 3% din tratatul de la Maastricht și a două la țînă de deficit structural de 1% din Pactul Fiscal. Orlando, nu degeba îți zic colegii „minte puțînă„. CE se referă la țintă de deficit strcutural și la faptul  in 2017 ai promis  începi ajustarea către 1% din 2019 iar acum spui  din 2021.De aceea CE îți spune  ai două probleme MAJORE. Deficitul structural este cu două puncte procentuale peste țintă și ajustarea către deficit nu mai existăCine votează împotriva moțiunii votează pentru  acest incompetent care ne face de ras peste tot  rămână la finanțeSingură explicație pentru cei care îl susțin acolo este  e bun  le transfere fonduri baronilor PSD de la buget. Altfel este praf”, scrie Cîțu pe Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.