Andrei Caramitru, în stilu-i caracteristic, le rupe capul...
Ultima Ora Politic

Caramitru jr., un nou mesaj către PSD: ”Măi, băieți – mai bine va pregătiți exit-ul. Bilete de avion. Bagaje”

„Înțeleg ca imbecilii de la PSD vor sa dea un OUG prin care sa ii interzică Președintelui sa se exprime in timpul campaniei de referendum pe care chiar el a initiat-o. Atât de frică le e de votul nostru (ca sa înțelegeți încă o data ca rezultatul asta contează mai mult decât oricând)

Mai mare tâmpenie nu exista. Va enerva oamenii și mai tare. Nu cred că Vasilica va semna. Și – chiar dacă o dau – și Președintele o va ignora – ce vor face? Îl suspenda? O să urle Dragnea la A3? Nu își dau seama ca mai rău vor pierde?

Măi băieți – mai bine va pregătiți exit-ul. Bilete de avion. Bagaje. Găsiți niște țări pierdute prin Africa unde nu puteți fi găsiți. Fiți inteligenți măcar un pic, în ultimul ceas!”, a scris Andrei Caramitru pe Facebook.

Un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru organizarea referendumului, pus în dezbatere de Autoritatea Electorală Permanentă, îi interzice preşedintelui să participe la campania pentru consultarea populară pe care a iniţiat-o. Preşedintele AEP, Florin Mituleţu-Buică, a contrazis însă ipoteza și a spus că preşedintele Iohannis poate participa la campanie şi poate promova referendumul naţional consultativ cu privire la probleme de interes naţional, neexistând nicio interdicţie în acest sens în niciun act normativ.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.