Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra! 1
Ultima Ora Justiție Politic

Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra!

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, una dintre victimele criminalului de la Caracal a dat publictății raportul în care se arată cum au intervenit autoritățile să o salveze pe fată.

După ce a acuzat, pe pagina sa de Facebook, că se fac presiuni ca să nu mai vorbească, acesta a spus că oferă documentul în care se arată „cercetarea din primele zile cu privire la (lipsa) de interventie a autoritatilor pentru salvarea Alexandrei”.

Raportul vorbește despre ora la care au decis autoritățile să facă perchezițiile dar mai ales al cui era telefonul după care s-a sunat la 112.

Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra! 2 Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra! 3 Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra! 4 Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra! 5 Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra! 6 Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra! 7 Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra! 8 Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra! 9 Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra! 10 Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra! 11 Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra! 12 Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra! 13 Bombă! Raport uluitor! Al cui era telefonul de pe care a sunat Alexandra! 14

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.