Alertă. Viorica Dăncilă este Demisă. Premeirul a fost trădat de PSD. 2 octombrie ultima zi la Guvern
Ultima oră. Dăncilă promite sute de milioane de euro fermierilor români
Ultima Ora Politic

Bombă de la Bruxelles! Guvernul Dăncilă nu mai există pentru UE! Intră în blocaj total!

Europarlamentarul PNL Siegfried Mureșan atrage atenția asupra faptului că actualul guvern nu mai are legitimitate în fața UE. Nominalizările făcute de Viorica Dăncilă pentru funcția de comisar european nu vor fi acceptate, deoarece Comisia Europeană preferă să întârzie procedura, până cade guvernul. El a adăugat ca Dan Nica are probleme de integritate.

„Nominalizarile facute pana acum de Viorica Dancila nu vor fi acceptate niciuna. Va spun ca CE prefera sa intre cu intarziere mai degraba, decat sa aiba un PSD-ist in randurile sale. Dan Nica nu va ajunge niciodata comisar european, fiindca are mari probleme de integritate. Tot Parlamentul European l-a vazut incercand sa impiedice ridicarea imunitatii domniei sale, cand procurorii au cerut anchetarea intr-un dosar”, a spus Siegfried Muresan, la Vrancea.

Liberalul a adăugat ca Guvernul Dăncilă nu are credibilitate în Uniunea Europeană.

„E un Guvern cu zero credibilitate si care nu poate obtine nimic pentru romani in UE. Ati putut vedea credibilitatea in procedura de numire a comisarului european. Rovana Plumb nu s-a luptat cu nimeni”, a sustinut Muresan.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat, marți, după ședința Comitetului Executiv, că Dan Nica rămâne propunerea pentru funcția de comisar european, iar dacă se cere, social democrații au și o propunere de rezerva, o femeie, respectiv pe Gabriela Ciot.

Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI) a Parlamentului European a decis, prin vot, ca Rovana Plumb și Laszlo Trocsanyi nu sunt apți pentru funcția de comisar european. Comisia a trimis o scrisoare către președintele PE.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.