Ambasadorul Canadei în România, despre plasarea lui Kovesi sub control judiciar: Sunt îngrijorat de aceste relatări
Ultima Ora Justiție Politic Social

Ambasadorul Canadei în România despre plasarea lui Kovesi sub control judiciar: Sunt îngrijorat de aceste relatări

Ambasadorul Canadei în România Kevin Hamilton se declară îngrijorat de informaţiile privind plasarea fostei şefe DNA Laura Codruţa Kovesi sub control judiciar şi alte interdicţii impuse acesteia.

Încep reacțiile internaționale: toată lumea este îngijorată de cazul Kovesi. PSD, nu!

„Sunt îngrijorat de relatările din această seară conform cărora Laura Kovesi a fost plasată sub control judiciar de către autorităţile române, interzicându-i-se să părăsească ţara şi să discute cu mass-media”, a scris pe Twitter ambasadorul Canadei, Kevin Hamilton.

Fosta şefă DNA Laura Codruţa Kovesi a declarat, joi, după mai mult de şase ore de audieri la Secţia de investigare a magistraţilor că are interdicţie de a vorbi cu presa despre dosarul său.

Ulterior, au apărut informaţii referitoare la plasarea sa sub control judiciar, în dosarul aducerii în ţară a fostului director FNI Nicolae Popa dosar în care este acuzată de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii