Alertă. Dăncilă a oferit unui parlamentar PSD 1.000.000 de euro să nu voteze Moțiunea
Dăncilă a făcut pe medicul. Un bărbat a leșinat când a auzit-o
Ultima Ora Politic

Acuzație foarte gravă: Premierul Dăncilă dă ”spagă din bani publici”!

Președintele ProRomânia, Victor Ponta, anunță că toți parlamentarii PSD, împreună cu primarii, au fost duși la întâlniri cu premierul Dancila pentru a li se promite că vor primi bani la rectificarea bugetară. Ședința de guvern în care se va aprobă rectificarea a fost fixată pentru vineri, a două zi după moțiune. Ședința de guvern a fost programată pentru ziua de vineri cu scopul că Dancila „să dea bani celor care nu au votat moțiunea!”

„1. În Aprilie 2012 Guvernul ‘Ungureanu’ chiar a dat bani la primari înainte de moțiunea de cenzură – și tot a picat

  1. Toți primarii și parlamentarii PSD au fost duși în aceste zile la Dancila și la Valcov și au primit ….. promisiuni de bani ! După care au aflat de la Ministerul de Finanțe adevărul : că nu sunt bani, și că după moțiune mai discuta.
  2. Dupăadoptarea moțiunii de cenzură joi guvernul este demis, și conform Constituției României, NU mai poate adopta nicio ordonanță de urgență – deci nici ordonanță de rectificare (Sputnik o învață pe Dancila că în Rusia se poate – ghinionul Vioricăi că nu e însă Prim Ministru acolo).
  3. Un Guvern serios și responsabil adoptă rectificarea bugetară în ședința normală de miercuri / o gașcă de infractori incompetenți conduși de o marionetă amână un act atât de important pentru funcționarea instituțiilor statului încercând să folosească banii publici că șpagă pentru parlamentari”, a scris Ponta pe Facebook.

Premierul Viorica Dancila a anunțat duminică, la Huși, că vineri va avea loc rectificarea bugetară și a reluat afirmațiile conform cărora moțiunea de cenzură nu va trece. Ședința de Guvern anunțată de premier ar urmă să aibă loc la o zi după dezbaterea moțiunii de cenzură, în urmă căreia opoziția da că certă căderea Guvernului.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.