Actuala iubită a lui Dragnea a dat-o afară pe ”fosta” de pe lista PSD la europarlamentare
Ultima Ora Politic

Actuala iubită a lui Dragnea a dat-o afară pe ”fosta” de pe lista PSD la europarlamentare

Fosta iubita a lui Liviu Dragnea, Catalina Stefanescu, a fost eliminata de pe lista de candidati a PSD pentru europarlamentare. Ea a aparut pe lista initiala pe un loc eligibil, scrie aktual24.ro.

Mai multe surse au indicat, in ultima saptamana, ca fosta iubita a lui Dragnea se afla pe lista de candidati a PSD. Publicatia Liber in Teleorman a dat publicitatii un mesaj distribuit printre membrii PSD prin care li se solicita sa „stranga semnaturi pentru prietena noastra, care vine cu recomandare de sus, foarte de sus”.

Numele Catalinei Stefanescu a aparut si pe lista data publicitatii de Adevarul. Ea se afla pe locul 11, pozitie eligibila.

Luni, cand Liviu Dragnea a anuntat lista finala a candidatilor PSD, Catalina Stefanescu a disparut cu totul dintre acestia.

„Nu te pui cu femeia. Ati observat ca de pe lista PSD pentru europarlamentare a disparut Catalina Stefanescu, fosta a lui Dragnea? Probabil ca Irinuca a pus piciorul in prag, mustata lui don Liviu a zvacnit de doua ori, dar s a pleostit imediat, el inghitind in sec, a paguba. Inca un lup mancat de oaie”, a remarcat jurnalistul Virgil Burla pe Facebook.

Fostul premier Victor Ponta a sustinut ca, in timpul guvernarii USL, Liviu Dragnea „il batea la cap pe George Maior“ sa o angajeze pe iubita lui de atunci la SRI. „Tot explica ca ea stie ruseste, ca a studiat la Moscova“, a scris Ponta pe Facebook. Surse din PSD sustin, pentru Adevarul, ca iubita invocata de Ponta ar fi Catalina Stefanescu, pe care Dragnea, in 2012, a trimis-o in Parlament la numai 24 de ani. Catalina Stefanescu are studii la Moscova, potrivit CV-ului.

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.