A turnat și a scăpat! Ministerul Justiției și-a retras cererea de extrădare pentru Sebastian Ghiță
Ultima Ora Justiție Politic Social

A turnat și a scăpat! Ministerul Justiției și-a retras cererea de extrădare pentru Sebastian Ghiță

Ministerul Justiției își retrage cererea de extrădare pe numele lui Sebastian Ghiță. Decizia vine după ce Curtea de Apel Ploiești a decis să anuleze mandatul internațional de arestare emis pe numele omului de afaceri care momentan se află în Serbia, anunță Antena 3.

Fostul deptat Sebastian Ghiță  a fugit în Serbia în 2017, după ce a fost trimis în judecată în mai multe dosare de corupţie.

„Pot să spun că e o veste bună pentru mine și trebuie să adresez mulțumiri judecătorilor care au luat această decizie și tuturor judecătorilor care au avut răbdare în acești cinci an să vadă petrecându-se în fața dânșilor aceste situații, unele tragice, unele hilare. Unele nemaiîntlânite,

Totodată cred că ar trebui să mă bucur pentru că poate odată cu astfel de decizii societate românească resșește să se așeze. Cred că toți suntem datori să respectăm deciziile judecătorilor mai ales când acestea nu mai sunt influențate de probe falsificate. Ne înjurăm și ne bălăcărim unii pe alții cu o energie demnă de cauze mai bune”, a declarat Sebastian Ghiță după anularea mandatului de arestare.

Decizia a fost luată după ce Sebastian Ghiță a făcut un denunț împotriva Codruței Koveși, fost șef al DNA, la Secția pentru investigarea magistraților. În baza acestei denunț, procurorul Adina Florea a putut deschide dosar penal împotriva lui Kovesi.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii