Ciorbea s-a autosesizat în problema extratereștrilor din pădurea Hoia-Baciu
Ultima Ora Economic Justiție Politic Social

Ciorbea s-a autosesizat în problema pădurii Hoia-Baciu a extratereștrilor

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la realizarea unor defrişări şi a unui drum forestier ilegal în pădurea Hoia-Baciu, judeţul Cluj, Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la realizarea unor defrişări şi a unui drum forestier ilegal în pădurea Hoia-Baciu, judeţul Cluj. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 35 din Constituţia României privind dreptul la mediu sănătos. Sănător pentru cine? Ei, bine, pentru extratereștri.

Ciorbea s-a autosesizat în problema extratereștrilor din pădurea Hoia-Baciu

Pădurea Hoia-Baciu este celebră pentru manifestările paranormale care se petrec aici. Inclusiv apariția unor nave extraterestre. Menționăm că cea mai bună filmare din lume a unui OZN a fost făcută în pădurea Hoia-Baciu.

Pe data de 18 august 1968, tehnicianul-militar Emil Barnea, în vârstă de 45 de ani, ignorând avertismentele sătenilor, se afla în padurea Baciu pentru a petrece un sfârșit de săptămână departe de stresul orașului. În preajma orei 13.00, pe când se afla în căutarea unor lemne pentru foc, Emil Barnea s-a pomenit brusc strigat de prieteni. Întors în poiană, alaturi de prietenii săi, Emil Barnea a apucat să vadă ceea ce părea un OZN care survola la viteză mică pădurea Baciu, fără să scoată niciun sunet. Straniul aparat zburător a început să străluceasă brsc, făcând în aer o manevra de răstunare. Fără veste, OZN-ul a accelerat spre cer într-o direcție ușor oblică. Urmărindu-l prin vizorul aparatului foto, Emil Barnea a reușit să-l mai surpindă în trei cadre. După developarea filmului, tehnicianul clujean a contemplat cu stupoare fotografiile a ceea ce peste ani specialiștii internaționali ai fenomenologiei OZN aveau să clasifice drept ” cele mai clare imagini ale unui OZN fotografiat în România și fara îndoială, unele dintre cele mai bune imagini ale vreunui OZN fotografiat vreodata în lume”.

Buuun. Mass-media a relatat recent cazul defrişărilor existente la nivelul pădurii Hoia-Baciu din municipiul Cluj-Napoca, unde se taie copacii, fără ca cei plătiţi să fie paznici să facă ceva.

Ciorbea s-a autosesizat în problema extratereștrilor din pădurea Hoia-Baciu

Conform relatărilor din presă, „Desi am semnalat si la finalul lui 2018 dezastrul din Pădurea Hoia-Baciu, autorităţile n-au reacţionat cu nimic. Ba mai mult, cei care taie copacii din recunoscuta pădure s-au întors nestingheriţi la muncă. Se taie in neştire, ba chiar s-a făcut un drum forestier ilegal prin mijlocul Poienii Rotunde, loc pe care-l vizitează mii de turişti anual in căutarea experienţelor paranormale”.

În materialele de presă s-a mai semnalat faptul că în toamna anului trecut, a fost aprobată o rundă de tăieri, fapt confirmat şi de şeful Ocolului Silvic Cluj.

Acesta din urmă a mărturisit că haosul ecologic a fost stârnit de proprietarii neglijenţi, care şi-au transportat lemnele într-un mod bezmetic. Contactat de Monitorul de Cluj pentru un punct de vedere, şeful Ocolului Silvic Cluj a declarat că nu s-a autorizat construirea niciun drum forestier şi că acesta, de fapt, nu există, sunt nişte ogaşe care s-au format atunci când au intrat oamenii cu utilajele lor, cu tractoarele, cu căruţele, cu ce au transportat lemnele.

Şeful Ocolului Silvic Cluj din cadrul Direcţiei Silvice judeţene a dat asigurări că nu se fac tăieri ilegale, proprietarii din zonă având contracte de pază cu Ocolul. Acesta a afirmat că, în urma reclamaţiilor, exploatările autorizate au fost stopate pentru puţină vreme, însă au fost reluate la scurt timp la insistenţele proprietarilor de păduri, cei mai mulţi din zona Suceagului.s

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.