GUVERNANȚII AU MINȚIT: Metroul va circula prin Drumul Taberei ABIA în anul 2023. AVEM DOVADA! 
Ultima Ora Economic Politic Social

Guvernanții au mințit: Metroul va circula prin Drumul Taberei abia în anul 2023. Vezi dovada!

Termenul de finalizare avansat de Metrorex pentru magistrala Drumul Taberei-Eroilor: anul viitor. Acestea sunt ultimele date oficiale, care vor fi depășite, conform datelor oficiale. Asta pentru că  autoritățile au mințit din start poporul atunci când au spus că Magistrala 5 de metrou, cea din Drumul Taberei, va fi gata în anul 2015! Conform dosarului acestui şantier, lucrările vor dura până în anul 2023! Practic, vorbim aici despre o adevărată mașină de tocat bani publici!

GUVERNANȚII AU MINȚIT: Metroul va circula prin Drumul Taberei ABIA în anul 2023. AVEM DOVADA! 

Șantierul Metrorex de la Eroilor are un panou de prezentare, conform legii, care spune, printre altele, ca lucrările, începute în anul 2013, vor fi finalizate… pe 30.12.2015. Suntem înanulș 2018 și lucrările nu s-au terminat. De ce?

Guvernanții au mințit: Metroul va circula prin Drumul Taberei abia în anul 2023. Vezi dovada! 1

Păi, conform Autorizației de Construire cu numărul 383 din data de 26.11.2013 emisă de Primăria Municipiului București pentru realizarea lucrării Linie nouă de metrou – Magistrala 5 – tronson Drumul Taberei – Universitate, durata de execuție a lucrărilor este de 120 de luni! Adică, 10 ani!

Guvernanții au mințit: Metroul va circula prin Drumul Taberei abia în anul 2023. Vezi dovada! 2 Guvernanții au mințit: Metroul va circula prin Drumul Taberei abia în anul 2023. Vezi dovada! 3

Au trecut cinci, chinuiţi, însă mai sunt 5! Cu alte cuvinte, se știa ce greutăți vor întâmpina constructorii, motiv pentru care şi-au luat o marjă de… 10 ani, dar populația a fost mințită de la început, cu termene fictive. Gen: ”Marți, Petre, marți…”

Statia Valea Ialomitei

Publicată de Magistrala 5 pe Miercuri, 12 august 2015

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.