Dezvăluire. Dragnea, dat de gol de iubita sa. Ce a făcut Irina
Ultima Ora Politic

Bombă. Adevărata iubită a lui Dragnea. Nu-i Irina Tănase. Ponta l-a dat de gol. Foto incendiar

A început războiul politic total. Nervos că i-a luat oameni din partid, Dragnea a spus astăzi despre Ponta că este securist.

Victor Ponta a reacționat imediat și a dat informații despre trecutul lui Dragnea, inclusiv despre iubirile secrete.

„Îmi aduc aminte ca tu îl băteai la cap pe George Maior să o angajeze pe iubita ta de atunci la SRI ( că erai căsătorit nu contează că tu eşti cu “familia tradiţională”) şi tot explicai că ea ştie ruseşte că a studiat la Moscova”, îi scrie Victor Ponta fostului său coleg. Este totuşi uimitoare aceastp acuzaţie, în condiţiile în care fostul premier a divorţat de soţia sa însărcinată pentru a se căsători cu Daciana Sârbu, cu care avea o relaţie de mai multe luni. De altfel, mariajul i-a şi adus o ascensiune mult mai rapidă în cariera politică, Ilie Sârbu, fiind un pion extrem de important pe tabla de şah a PSD până nu demult.

Cea la care face referire Victor Ponta este nimeni alta decât Cătălina Ștefănescu, pe care Liviu Dragnea a impus-o pe listele PSD din anul 2012. La doar 24 de ani, acesta devenise cel mai tânăr deputat din fosta legislatură. CV-ul ei ieşea în evidenţă prin faptul că bifa postul de fostă secretară a lui Liviu Dragnea, la fel ca şi Irina Tănase, actuala iubită. Mai mult decât atât, tânăra cunoştea limba rusă şi studiase la Institutul Puskin din Moscova.

Bombă. Adevărata iubită a lui Dragnea. Nu-i Irina Tănase. Ponta l-a dat de gol. Foto incendiar 1

Dacă a mai ajuns sau nu la SRI, nu putem şti. Cert este că timp de patru ani a fost reprezentanta teleormănenilor în Parlament, iar odată cu despărţirea de Liviu Dragnea şi cariera ei politică s-a terminat. Conform unor surse, lanţul de iubire s-ar fi rupt din momentul în care aceasta a început o relaţie concomitentă şi cu Dan Șova. De altfel cei doi urmau chiar să se şi căsătorească, doar că fostul senator PSD a primit o pedeapsă cu închisoarea în dosarul CET Govora.

Interesant este că ambele fete par a fi format un cuplu cu actualul lideri al PSD pe la vârsta de 22-23 de ani. Într-un final, cea care i-a cucerit definitiv inima liderului PSD, Liviu Dragnea este Irina Tănase, care a împlinit recent 26 de ani”, a spus Ponta.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.